Tartozék kereső készülékhez

Szerviz

A mobiltelefonod sok öröm forrása lehet, de el is romolhat, nem kapcsol be vagy hibásan működik, és nyilván szeretnéd, hogy azonnal megtörténjen a hiba kijavítása.
Jó hírünk van a számodra: mobil szervizünkben Budapesten ez könnyedén lehetséges.
A lentiekben összegyűjtöttünk neked néhány gyakran előforduló hibát a lehetséges okokkal és megoldásukkal.
A telefon nem kapcsol be. Helytelenül végzett, szabálytalan szoftverfrissítés, meghibásodott áramkör, lemerült, kiégett, tönkrement akkumulátor, a készüléket erős ütés érte vagy folyadék került bele. A kijelző megrepedése vagy az akkumulátor töltő sérülése is okozhat ilyen gondot. A felsorolt problémák bármelyike a jótállás elvesztésével járhat.
Folyadék kerül a telefonba: A folyadék okozta károk sajnos többnyire az áramkörökben okoznak maradandó károsodásokat és ehhez a páralecsapódás is elegendő lehet. Ez a leggyakrabban akkor történik meg, amikor a hidegből a melegbe kerül a készülék. A mobil javítás során a keletkezés okát nem lehet felderíteni csak a meghibásodás tényét.
Térerő ingadozás: ma már igen ritka az ilyen hiba miatti javítás kérés, köszönhetően a hálózatok egyre jobb lefedettségének. A készülék szoftverének ellenőrzésével kizárhatjuk a telefonunk vétkességét a dologban. Ha mégis térerő problémáink lennének, a lakóterületünkön jelezhetjük a szolgáltatónknál, hogy figyelembe vehessék a fejlesztéseknél.
A kijelző hibái: A kijelző számos eltérést mutathat, megjelenik egy fekete csík vagy foltos a kép. Ezek szinte mindig szoftver meghibásodásra utalnak, amit a mobil szervizben orvosolunk.
A készülék gyorsan lemerül: ha az akkumulátor működőképes, érdemes megvizsgálni milyen applikációkat és információs szolgáltatásokat használunk, és a feleslegesek kerüljenek törlésre.
Működés közben kikapcsol, esetleg lefagy: ennek a hibajelenségnek számos oka lehet, mint például az akkumulátor hibája, avagy helytelen csatlakoztatása, érintkezési problémák, a térerő instabilitása és még sorolhatnánk.
Gyakran megszakadó kapcsolat: többnyire szoftver meghibásodás okozza, de a gyenge térerő illetve lefedettség hiánya is szerepet játszhat.
A teljesség igénye nélküli listánkban szereplő és minden más egyéb, a telefonkészülékedet érintő hibával keress minket bizalommal telefon, szervizünkben Budapesten a XIV. kerületben, valamint szolgáltatásainkkal kapcsolatos kérdéseid felteheted elérhetőségeink bármelyikén.

Az alábbi készülékek szervizelését tudjuk vállalni 24-48 órán belül, amennyiben rendelkezünk hozzá a szükséges alkatrésszel. Hozott alkatrészre garanciát nem vállalunk, továbbá amennyiben a hozott alkatrész hibásnak bizonyul, úgy a kiszerelés díja is felszámításra kerül a beszerelés mellett, azaz 2x 5000.- Forint a szerviz díja.

Beázott készülékekért, valamint a készülék rejtett hibáiért semmilyen garanciát nem tudunk vállalni !
Szervízre leadott készülékeken az adatokért felelősséget nem tudunk vállalni !

A készülékeket kizárólag személyesen lehet leadni, és átvenni a Szugló utcában található üzletünkben!
Postán legyenek kedvesek NE küldjenek készüléket!


A szervíz díja:

Mobiltelefon készülékekre 5000 Ft + alkatrész

Tablet készülékekre 15 000 Ft + alkatrész


Nagyon régi nyomogombos készülékek esetében a szerviz már nem támogatott

Elérhetőségünk:

+36-30-721-88-78
szerviz@mobilehome.hu

Alcatel
Apple
Asus
Blackberry
HTC
Huawei
Lenovo
LG
Meizu
Microsoft
Motorola
Nokia
OnePlus
Samsung
Sony
Umi
Vodafone
Xiaomi

 


MOST ÉRKEZETT

cancel
BŐVEBBEN
AKCIÓ
- 42%
BŐVEBBEN
AKCIÓ
- 33%
4 490 Ft 2 990 Ft
Cikkszám: MH292410
Gyártó: Mh protect
db
BŐVEBBEN
AKCIÓ
- 67%
2 990 Ft 990 Ft
Cikkszám: MH292355
Gyártó: MH Protect
db
500 Ft
Cikkszám: MH292219
Gyártó: MH Protect
db
BŐVEBBEN
AKCIÓ
- 43%
3 490 Ft 1 990 Ft
Cikkszám: MH292175
Gyártó: MH Protect
db
BŐVEBBEN
AKCIÓ
- 84%
2 390 Ft 390 Ft
Cikkszám: MH292149
Gyártó: MH Protect
db

KATEGÓRIÁK