A szabadságolások miatt telefonon csak korlátozottan vagyunk elérhetőek. Minden erőnkkel a csomagok összekészítésére, feladására, valamint a kiszolgálásra összpontosítunk. Kérjük, a gyorsabb ügyintézés érdekében e-mailben vegye fel velünk a kapcsolatot!

Cégünk új helyre költözött 1147. Bp. Zsolnay Vilmos u. 13

Ingyenes parkolási lehetőség

Blog

Fedezd fel a luxust és az izgalmat otthonodban a Texas Póker Szettel! Készítsd elő a kártyapartikat és kaszinó estéket ezzel a fantasztikus készlettel, amely mindent tartalmaz, amire szükséged van az igazi kaszinó élményhez. Ismerd meg a zsetonok titkát és a szórakozás új dimenzióját!

Ahogy a kártyák körül ülünk, a játék izgalma és a rivalizálás fokozódik. Azonban a keverés fázisában sokszor felmerül a kérdés: "Vajon tisztességesen keveredtek-e meg a lapok?" Nos, mostantól aggódás nélkül játszhatsz, hiszen bemutatjuk neked az Automata Kártyakeverőt. Ez a kis eszköz nem csak a lapokat keveri össze, de garantálja a csalásmentes játékot és egyúttal gyorsítja is a játékmenetet. Olvass tovább, hogy megtudd, hogyan teheted még izgalmasabbá a kártyajátékokat ezzel az innovatív eszközzel!

Ahogy a nyári vakáció lassan véget ér, és a szeptember közeledik, az iskolapadokba való visszatérés izgalmas időszakát éljük. Az új tanév nem csak egy új fejezet kezdetét jelenti, hanem lehetőséget is ad arra, hogy felfrissítsük a tanulás módját és stílusát.

A baromfitartás az elmúlt években egyre népszerűbbé vált, nem csak a mezőgazdasági termelők, hanem a hobbi gazdálkodók körében is. Azonban a baromfi védelme és biztonsága rendkívül fontos, különösen a ragadozók éjszakai támadásainak elkerülése érdekében. Itt jön képbe az automata csirkeól ajtó, egy kényelmes és hatékony megoldás a baromfitartóknak.