RoyalBaby összecsukható világító robogó 100kg #0733
RoyalBaby összecsukható világító robogó 100kg #0733
47 300 Ft

RoyalBaby összecsukható világító robogó 100kg #0733

Cikkszám
6006543
Garancia
1 hónap
Rendelhető
47 300 Ft
Részletek
A kétkerekű Royalbaby robogó nagyszerű színekben, izzó kerekekkel az elülső és a hátsó részén. Nagyon jó minőségű, összecsukható robogó vállszíjával, amelyet gyermekek és felnőttek szabadidős lovaglására terveztek, nagyon jó minőségű anyagokból. méret. Nagyon szórakoztató a szabadban játszani. Ez a modell megkönnyítheti az iskolába, a játszótérre való áttérést, sőt annak érdekében is, hogy a robogó akár 100 kg súlyú embereket is hordozhat! A Royalbaby sporteszközök magas színvonala garantálja a használat biztonságát és a nagy szórakozást. A praktikus robogó bármilyen csomagtartóba belefér, könnyen szállítható villamosra, vonatra vagy buszra.
Műszaki adatok:- Alumínium, könnyű keret- állítható kormánymagasság, könnyű bezárással a korosztály széles skáláján, ideális a tizenévesek és a felnőttek számára Vezetés közben- a hátsó sárvédő megakadályozza a fröccsenést, pl. vízzel, sár hátsó nyomásfékkel- a robogó nem csúszási lábával a királyi baba logguma nem csúszásgátló markolatokkal- állítható vállszíj
Méretek:- Állítható 4-pontos kormánykerék a kormánykerék-fogantyúk kb. A robogó 38 cm hosszúságú kb. 70 cm-világító körök, amelyek gumiból, átmérőjű 12,5 cm-láb szélessége kb. 131 cm-láb hosszúság kb. 35 cm-max. 100 kg-os terhelés kb. 2,8 kg
A robogó tökéletes sétákhoz, a játszótérre vagy az ünnepi kirándulásokra való kirándulásokhoz vagy a városi sétányokhoz. Amikor lovagolsz, mindig összecsukhatod és sétálhatsz. A Royal Baby egy jó hírű vállalat, amely a sporteszközök gyártására szakosodott. Az összes királyi baba robogó, kerékpár és babakocsi rendelkezik a szükséges biztonsági igazolásokkal. A készlet kartondobozba van csomagolva. A Jokomisiada üzlet széles választékát kínálja a királyi babatermékekről.

Termékleírásaink és termékneveink gépi fordítóval készültek.







HOGYAN TUDOM MEGRENDELNI A TERMÉKET?

Honlapunkon regisztráció nélkül is tud vásárolni, valamint bankkártyás fizetésre is van lehetősége.

MobileHome webshopban a következőképpen tudja leadni megrendelését:

1. Válassza ki a megrendelni kívánt terméket,
2. helyezze kosárba a terméket,
3. kattintson a kosár gombra,
4. nézze át a megrendelését, kattintson megrendelés elküldése gombra,
5. töltse ki az adatait
6. válasszon fizetési és szállítási módot, majd fogadja el az ÁSZF-t, a megrendelése fizetési kötelezettséggel jár rubrikát pipálja ki, végül kattintson, a rendel gombra!
7. Vásárlás véglegesítése RENDEL gomb!


Adatok
Cikkszám:
6006543
Kiegészítő termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!