Az interaktív oktatási TABLET tanít és szórakoztat #3223
Az interaktív oktatási TABLET tanít és szórakoztat #3223
12 900 Ft

Az interaktív oktatási TABLET tanít és szórakoztat #3223

Cikkszám
6005267
Garancia
1 hónap
Rendelhető
12 900 Ft
Részletek
A rózsaszín interaktív oktatási tabletta lengyel gyerekeknek, a korai életkorától a játékon keresztül tanít. A gyerekek szeretnek játszani a felnőttek által napi rendszerességgel használt tárgyakkal, pl. kulcsokkal, telefonokkal, táblagépekkel. A játék esztétikai szempontból készül, minden részletre. Tablettánk minden bizonnyal vonzó a kisgyermekhez, mert színes, kellemes hangokkal, közel 12 különféle boldog dallammal és sok funkcióval rendelkezik, amelyek elősegítik a tanulást és a fejlesztést. Ez az interaktív játék tökéletes egy gyermek számára, méreteit kis kezekhez igazítják. Az eszköz lehetővé teszi a min. Tanulja meg és társítsa a gyermeket a számok és objektumok nevével a megfelelő képekkel. Segít az új szavak megtanulásában a játék révén. A színes képek és a könnyű használat ösztönzik minden gyermeket, hogy boldogan tanuljanak új betűket, szavakat és számokat.
Játék jellemzői: - Az ábécé megtanulása - Tanulási számok - Szavak tanulása a kiválasztott betűvel - helyesírási szavak - a megfelelő szám megtalálása - a megfelelő betű megtalálása - dallamok - kötetvezérlés - lengyel nyelvi játék
Tabletta mérete: - 20,5 cm x 11,5 cm x 2 cm
A játékot akkumulátorok hajtják: 3 x AA (nem tartozék).
Az interaktív játékokat úgy tervezték, hogy támogassák a gyermek fejlődését. A játék révén a gyermek megtanulja a logikai gondolkodást, felismeri a formákat és a színeket, és tárgyakat használ. Az interaktív oktatási táblagép egy szép, színes csomagba van csomagolva, amely tökéletesen egy ajándékhoz. A Jokomisiada üzlet interaktív, oktatási játékokat kínál csecsemők számára. Üdvözöljük!

Termékleírásaink és termékneveink gépi fordítóval készültek.







HOGYAN TUDOM MEGRENDELNI A TERMÉKET?

Honlapunkon regisztráció nélkül is tud vásárolni, valamint bankkártyás fizetésre is van lehetősége.

MobileHome webshopban a következőképpen tudja leadni megrendelését:

1. Válassza ki a megrendelni kívánt terméket,
2. helyezze kosárba a terméket,
3. kattintson a kosár gombra,
4. nézze át a megrendelését, kattintson megrendelés elküldése gombra,
5. töltse ki az adatait
6. válasszon fizetési és szállítási módot, majd fogadja el az ÁSZF-t, a megrendelése fizetési kötelezettséggel jár rubrikát pipálja ki, végül kattintson, a rendel gombra!
7. Vásárlás véglegesítése RENDEL gomb!


Adatok
Cikkszám:
6005267
Kiegészítő termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!