Xiaomi Haylou vezeték nélküli Bluetooth sztereó fülhallgató T19 fehér

Cikkszám
1030071
Gyártó
Xiaomi
Kompatibilitás (gyártó)
Xiaomi
Szín
fehér
Audio tartozék
vezeték nélküli headset (Bluetooth)
Vezeték nélküli technológia
Bluetooth
Garancia
12 hónap
Nem rendelhető
19 190 Ft
Részletek
A vezeték nélküli fejhallgatók népszerűsége nagyon gyors ütemben növekszik. Az ismert gyártók között megtalálható a Haylou márka is, amely új Haylou T19 fejhallgatót hoz a piacra. Miért vásárolja meg a Haylou T19-et? Stabil és gyors kapcsolat A zökkenőmentes kapcsolatot a Bluetooth 5.0 biztosítja, amely akkumulátor-barátabb, jobb jeltartományú és sokkal könnyebbé teszi a telefonnal való párosítást. Egy kézibeszélő tömege mindössze 4 gramm. A THS Haylou T19 fejhallgató kialakításának köszönhetően 2020-ig beilleszkedik a prémium modellekbe.

A dizájn szempontjából ezek valóban prémium és elegáns fejhallgatók. Kiváló tulajdonságok. A hangoldal után a fejhallgató egyértelműen az első helyen áll. A Qualcomm chipkészlete késedelem nélkül biztosítja a tiszta hangzást, ennek köszönhetően a fejhallgató rendelkezik a legmodernebb aptX és AAC HD kodekkel. Ennek a chipnek köszönhetően a csatlakozás után egy fejhallgatós ablak jelenik meg az okostelefon kezdőképernyőjén, ami az akkumulátor aktuális élettartamára utal. Hosszú akkumulátor-élettartam A töltődobozban található akkumulátor, valamint a Haylou T19 fejhallgató akkumulátora kiváló akkumulátor-üzemidőt biztosít egyetlen töltéssel, akár 30 órán keresztül. A töltés a C típusú USB csatlakozóval történik. A többi vezeték nélküli fejhallgatótól alapvetően eltérő tulajdonság a vezeték nélküli töltés.

Az akkumulátor töltöttségi állapotát a töltődobozon lévő LED jelzi. A fejhallgatónak még saját alkalmazása is van, amelyben testre szabhatja például a gesztusok működését, és ellenőrizheti az egyes fejhallgatók és a töltődoboz akkumulátorának pontos állapotát is. Fokozott ellenállás a környezeti hatásokkal szemben A fejhallgató háza egy lyukból áll a hang számára, amely ebben az esetben masszív, ennek köszönhetően a környezeti hang megszüntetése sokkal magasabb szinten lesz. A testen négy mikrofon is található, amelyek szilárd zajelszüntetéssel rendelkeznek. Könnyű kezelhetőség A fejhallgatót az oldalsó gombok segítségével vezérelheti, amelyekkel leállíthatja / folytathatja a lejátszást, átugorhat egy dalt, módosíthatja a hangerőt és még sok minden mást. Népszerű funkciója az is, hogy automatikusan szüneteltessen egy zeneszámot, amikor kiveszi a fülhallgatót a füléből, és visszaállítja, amikor visszaküldi őket. Műszaki specifikáció Általában Bluetooth: v5.0 Bluetooth profilok: HFP / HSP / A2DP / AVRCP / APTX Bluetooth hatótávolság: 10 m-ig Átalakítók: 7,2 mm AAC támogatással Aktív zajcsökkentés: Igen Elem élettartam: akár 30 órányi zene / hívás akár 300 óra készenléti állapotban Érintésvezérlés: Igen Az értékesítési csomag tartalma: fejhallgató töltőbölcső töltőkábel dokumentáció

Termékleírásaink és termékneveink gépi fordítóval készültek.







HOGYAN TUDOM MEGRENDELNI A TERMÉKET?

Honlapunkon regisztráció nélkül is tud vásárolni, valamint bankkártyás fizetésre is van lehetősége.

MobileHome webshopban a következőképpen tudja leadni megrendelését:

1. Válassza ki a megrendelni kívánt terméket,
2. helyezze kosárba a terméket,
3. kattintson a kosár gombra,
4. nézze át a megrendelését, kattintson megrendelés elküldése gombra,
5. töltse ki az adatait
6. válasszon fizetési és szállítási módot, majd fogadja el az ÁSZF-t, a megrendelése fizetési kötelezettséggel jár rubrikát pipálja ki, végül kattintson, a rendel gombra!
7. Vásárlás véglegesítése RENDEL gomb!


Adatok
Cikkszám:
1030071
Kiegészítő termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!