TANK R/C Battle (RC0036)
TANK R/C Battle (RC0036)
19 300 Ft

TANK R/C Battle (RC0036)

Cikkszám
6006887
Garancia
1 hónap
Rendelhető
19 300 Ft
Részletek
A pilóta által vezérelt tartály lehetővé teszi, hogy egynél több csatát harcoljon. A tartály nagyon reális erdő álcázással rendelkezik, és 2,4 GHz -en működik. A játék minden bizonnyal nagy örömöt hoz mindenki számára, életkorától függetlenül! (Tartály a sivatagi álcázásban elérhető egy másik aukción).
Miután elhelyezte a fegyvert, hogy meghallgassa a hangos trianego -t és az egyik lámpát, amely a hátsó oldalon található, egy tartály által ütött. A hangos visszahívások mellett a tartály körül lövöldözés nagyon reális visszahúzódást ráz, mint egy igazi csatatéren. Miután három ütött az ellenségbe, a tartályt egy ideig immobilizálják. Ez azt jelenti, hogy elveszíti a csatát. Körülbelül 30 másodpercig a tartályt immobilizálják. Ezen idő után a csata a kezdetektől kezdődhet. Mivel megfelel az igazi tartálynak, egy puha gumi síneken lévő lánctalpas alvázzal van felszerelve, amelyek jó tapadást biztosítanak. A rörgő torony mindkét irányban 180 fokot forgathat, ami a gyakorlatban lehetővé teszi a 360 fokos tűz végrehajtását. A tartály lenyűgöző világítással van felszerelve, amely szenzációsnak tűnik egy sötétebb szobában. A jármű nyitott nyílással rendelkezik a toronyban, ahol a zárt tartályvezetőt és egy géppuskát helyeztük. A tartályt egy újratölthető akkumulátorral hajtják be, amely jelentősen csökkenti a működési költségeket. Felépítés- távirányítású modelltartály-többfunkciós távirányító antennával- akkumulátor töltő-akkumulátor-tartály- az akkumulátor a távoli vezérlő tartályhajóban, rifellafort-effektusokkal : Világos kibocsátó dióda fényszórók-vaku színes világítótornyok hátulján, hogy jelezzék a Battlemulti-funkció állapotát a távirányítót, lehetővé teszik a teljes vezérlést, mint egy valódi tartály:-Előre és hátra-Balra fordulás-360 fokos forgás -Forgó torony-lövöldözős effektusok: -MOTINE HANG-AZ AZ ANNON FÉNYEZTETÉSE-A TANKLEGHASTÁS GYÁROS PUST-ÉRTÉKELÉSE 34 CMHEIGHT 11 CMWIDTH 12 CMPOWPOWERTA-t egy újratölthető akkumulátorral táplálja. A távirányítót táplálják 2 x AA akkumulátorral (nem tartozik)
Járművek Az RC távirányító lehetővé teszi olyan készségek fejlesztését, mint például a koncentráció, a készségek, a gondolkodási sebesség, az agilitás, a ravasz és mindenekelőtt a járművek vezetésének képessége. Az RC járművek kiváló módja annak, hogy szórakozzanak a családdal és a barátokkal együtt. Ilyen szórakoztatással a gyerekek több időt tölthetnek szüleikkel vagy kollégáikkal. A készlet egy kartondoboz esztétikájába van csomagolva, amely megóvja a játékot a kézbesítés során. Ez a szenzációs modelltartály nélkülözhetetlen játék a katonai felszerelések rajongói számára. A készlet egy nagyon szép színű dobozba van csomagolva, amely tökéletesen illeszkedik az ajándékhoz.

Termékleírásaink és termékneveink gépi fordítóval készültek.







HOGYAN TUDOM MEGRENDELNI A TERMÉKET?

Honlapunkon regisztráció nélkül is tud vásárolni, valamint bankkártyás fizetésre is van lehetősége.

MobileHome webshopban a következőképpen tudja leadni megrendelését:

1. Válassza ki a megrendelni kívánt terméket,
2. helyezze kosárba a terméket,
3. kattintson a kosár gombra,
4. nézze át a megrendelését, kattintson megrendelés elküldése gombra,
5. töltse ki az adatait
6. válasszon fizetési és szállítási módot, majd fogadja el az ÁSZF-t, a megrendelése fizetési kötelezettséggel jár rubrikát pipálja ki, végül kattintson, a rendel gombra!
7. Vásárlás véglegesítése RENDEL gomb!


Adatok
Cikkszám:
6006887
Kiegészítő termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!