Szúnyog rovarirtó lámpa Repest 21206

Cikkszám
5163960
Gyártó
Repest
Garancia
1 hónap
Nem rendelhető
11 200 Ft
Részletek




A rovarölő (rovarirtó) lámpa olyan eszköz, amelyet a rovarok, például szúnyogok, legyek, molyok, darazsak, darazsak, lepkék és más bosszantó rovarok vonzására és elpusztítására terveztek.
ERŐS ÉS HATÉKONY - A rovarirtó lámpák népszerűek azokon a területeken, ahol a rovarok kellemetlenek lehetnek, például otthon, kertben, éttermekben, szállodákban, piaci standokon, üzletekben és más nyilvános helyeken. A REPEST lámpa erős és hatékony! Akár 40㎡-es területen is működik.
A lámpa 3 szerelési lehetőséggel rendelkezik. Hagyományosan a falra csavarozható kampókkal (nem tartozék), lehetőség van a készletben található láncra való felakasztásra, valamint a felállításra.
A rovarölő lámpák biztonságosak az emberek és a háziállatok számára. Nem igényelnek erős vegyszerek használatát, és nem terjesztenek mérgező füstöt.

  • MŰSZAKI ADATOK - lámpamodell: UVA; levehető rács: igen; teljesítmény: 1800-2500V; anyaga: acél+PP+ABS; működési tartomány: 30-40㎡; kábel hossza: 1,2 m; lánc hossza: 67 cm; méretek: 67x6x24,5cm; súly: 1,454 kg; csomagolás súlya: 1,454 kg: 1,958 kg.






Termékleírásaink és termékneveink gépi fordítóval készültek.







HOGYAN TUDOM MEGRENDELNI A TERMÉKET?

Honlapunkon regisztráció nélkül is tud vásárolni, valamint bankkártyás fizetésre is van lehetősége.

MobileHome webshopban a következőképpen tudja leadni megrendelését:

1. Válassza ki a megrendelni kívánt terméket,
2. helyezze kosárba a terméket,
3. kattintson a kosár gombra,
4. nézze át a megrendelését, kattintson megrendelés elküldése gombra,
5. töltse ki az adatait
6. válasszon fizetési és szállítási módot, majd fogadja el az ÁSZF-t, a megrendelése fizetési kötelezettséggel jár rubrikát pipálja ki, végül kattintson, a rendel gombra!
7. Vásárlás véglegesítése RENDEL gomb!


Adatok
Cikkszám:
5163960
Kiegészítő termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!