Színes FOAM orgona hangok állatok #3865
Színes FOAM orgona hangok állatok #3865
15 700 Ft

Színes FOAM orgona hangok állatok #3865

Cikkszám
6004495
Garancia
1 hónap
Rendelhető
15 700 Ft
Részletek
A színes interaktív szervek, amelyek koala medve motívummal rendelkeznek, minden kisgyermeknek minden bizonnyal örömmel fog örömet élvezni. A játékot óvatosan készítik a részletekre. Egy aranyos mackó vicces arca arra ösztönzi Önt, hogy játsszon. Babies minden érzékével megismerheti a körülöttük lévő világot, ezért a zongora egyszerre több területet stimulál.A halláskeverék. A zongora számos olyan funkcióval rendelkezik, amelyeket megváltoztat A fül mozgatása a mackó fülén. A műszakot egy szép kis dallam kíséri.- Az I. mód klasszikus tartomány a DO-tól a SOL-ig,- II. MODE- A boldog dallamokat minden kulcs alatt elrejtik,- III. Mód- Állati hangok: Kutya-ugatás, kakas-zsúfolás, ló szomszédos, cica méhing, elefánt trombita, - IV. Mód - különféle hangokat, nevetést és sírást fed le, valamint a robot a tündérmesékben és a filmekben. Színváltó fény a virágban található. Az érintés. A zongora játékokkal is rendelkezik, amelyeknek a gyermek gyakorolhatja a kéz kézi képességét. Itt találjuk, hogy mozogni, egy tekercset forgatni, vagy egy golyót, amelynek belsejében gyöngyök van, ami kellemesen csörög.
Hab méretei: kb. 20 cm x 15 cm x 5 cm
A látnivalók sokaságának köszönhetően a játék sok órát korlátozhatatlan, boldog szórakozást biztosít. A zenével való játék pozitív hatással van a gyermek zenei érzékenységére, és a tánc javítja a motoros készségeket és az izomhatékonyságot. A játéknak kicsi mérete van, tehát tökéletes lesz otthon és egy sétán vagy az úton.
Az orgona egy szép, színes dobozba van csomagolva, amely tökéletes az ajándékhoz. Az interaktív játékok, csörgők és fogak legnagyobb választéka megtalálható a Jokomisiada üzletben.

Termékleírásaink és termékneveink gépi fordítóval készültek.







HOGYAN TUDOM MEGRENDELNI A TERMÉKET?

Honlapunkon regisztráció nélkül is tud vásárolni, valamint bankkártyás fizetésre is van lehetősége.

MobileHome webshopban a következőképpen tudja leadni megrendelését:

1. Válassza ki a megrendelni kívánt terméket,
2. helyezze kosárba a terméket,
3. kattintson a kosár gombra,
4. nézze át a megrendelését, kattintson megrendelés elküldése gombra,
5. töltse ki az adatait
6. válasszon fizetési és szállítási módot, majd fogadja el az ÁSZF-t, a megrendelése fizetési kötelezettséggel jár rubrikát pipálja ki, végül kattintson, a rendel gombra!
7. Vásárlás véglegesítése RENDEL gomb!


Adatok
Cikkszám:
6004495
Kiegészítő termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!