Szilikon forma 2in1- jégkockák + golyók Ruhhy 21270
Szilikon forma 2in1- jégkockák + golyók Ruhhy 21270
5 200 Ft

Szilikon forma 2in1- jégkockák + golyók Ruhhy 21270

Cikkszám
5125431
Gyártó
Mh Protect
Garancia
1 hónap
Azonnal átvehető
5 200 Ft
Részletek



A szilikon tartós és praktikus, és rendkívül kényelmes a használata. Ráadásul formájával, alakjával és színével meglephet, határozottan több fantáziát és szokatlan ötletet hozva konyhánkba. A készlethez speciális peremmel ellátott ragasztós fedelek is tartoznak, amelyek biztosítják, hogy a folyadék ne folyjon ki, és a kockák és gömbök egyenletesek legyenek.
A teljes egészében szilikonból készült formák újrafelhasználhatóak. A formát minden egyes elkészített termék után kézzel vagy mosogatógépben mosd el. A formák az alacsony hőmérsékletnek is ellenállnak, akár -40 °C-ig, ezért hűtőszekrényben és fagyasztóban is tárolhatók.
tökéletesen kerek gömbök + tölcsér - 1 forma tökéletesen kerek gömböket készít a dombornyomott aljának és a peremmel ellátott szilikon tetejének kombinációjának köszönhetően. A perem arra szolgál, hogy megakadályozza a víz kifolyását a formán kívülre és a golyók deformálódását. A tölcsér segítségével a gömböt teljesen meg lehet tölteni, így az egész gömböt ki lehet önteni. Egyszerűen csak szorosan zárja le, és töltse meg a nyíláson keresztül.
XXL-MÉRETŰ NÉGY KOCKÁK - a 2. szilikonforma nagyméretű jégkockák készítésére alkalmas pralinék és csokoládék készítéséhez is. Ezzel a formával nagyon egyszerűen készíthet XXL méretű, 48x48x48mm-es kockákat.






Termékleírásaink és termékneveink gépi fordítóval készültek.







HOGYAN TUDOM MEGRENDELNI A TERMÉKET?

Honlapunkon regisztráció nélkül is tud vásárolni, valamint bankkártyás fizetésre is van lehetősége.

MobileHome webshopban a következőképpen tudja leadni megrendelését:

1. Válassza ki a megrendelni kívánt terméket,
2. helyezze kosárba a terméket,
3. kattintson a kosár gombra,
4. nézze át a megrendelését, kattintson megrendelés elküldése gombra,
5. töltse ki az adatait
6. válasszon fizetési és szállítási módot, majd fogadja el az ÁSZF-t, a megrendelése fizetési kötelezettséggel jár rubrikát pipálja ki, végül kattintson, a rendel gombra!
7. Vásárlás véglegesítése RENDEL gomb!


Adatok
transfer:
Utolsó darabok
Cikkszám:
5125431
Kiegészítő termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!