Stunt robogó Skatepro freestyle #0722
Stunt robogó Skatepro freestyle #0722
35 700 Ft

Stunt robogó Skatepro freestyle #0722

Cikkszám
6006837
Garancia
1 hónap
Rendelhető
35 700 Ft
Részletek
A Skate Pro kétkerekű kaszkadőr-robogója azoknak a felszerelésnek, akik freestyle lovaglással akarják elkezdeni kalandjukat. A robogó képes kezelni a speciális rámpákat és a profilos hegyeket. Kiváló lesz a trükkök tanulási és versenyképes korcsolyázásához a korcsolyaparkban. A T alakú kormánykerék 360 ° -ra forog, lehetővé téve a különféle mutatványok és trükkök végrehajtását. A gumi markolatok a kormánykerék használatának kényelme és biztonságáért is felelősek. Az optimális méretű gumi kerekek biztosítják a tökéletes tapadást a földhöz. A robogó lábának nem csúszási platformja van, amely biztosítja a kényelmes lábát a peronon és a biztonságon a dinamikus vezetés során. A robogó lábfékkel van felszerelve.
Műszaki adatok:- Ø 9,5 cm x 2 cm-ABEC 5 csapágy-kormányszélesség 48 cm-es magasságú kerekek- a kormánykerék 48 cm-es magassága 80 cm-es kormánykerékkel, 360 fokos- tartós gumi kormánycsőrrel. - Méretek: A robogó hossza kb. 65 cm-fedélzethossz kb. 48 x 10 cm- súly 2,5 kg- maximális felhasználói súly 100 kg
FIGYELMEZTETÉSEK: A védőeszközök használata ajánlott. Ne használja a forgalmat.
A Skate Pro Stunt Scooter egy speciális robogó, amelyet mindenféle trükk és mutatvány előkészítésére terveztek, különösen a parkokban és a korcsolyaparkokban. Ennek a robogónak számos olyan tulajdonsága van, amely megkülönbözteti azt a szokásos robogóktól. Pl. Egy nagy deszka, amely nem csúszós felületű, tartós anyagokból készült. A Skate Pro Scooternek hosszú deszka van, amely több irányítást tesz lehetővé a lovaglás közben és a jobb stabilitás, amikor trükköket végez. A Skate Pro Scooter lehetővé teszi, hogy mindenféle trükköt végezzen a játszótereken, a Skate Parks -on. A robogót úgy tervezték, hogy maximális irányítást és pontosságot biztosítson a lovaglás és a trükkök végrehajtásakor. A Skate Pro Scooters olyan gyermekek számára, akik kihívásokat keresnek, és fejleszteni akarják robogó képességeiket. Használható korcsolyázáshoz korcsolyaparkokban, parkokban, játszóterekben és más helyeken, ahol trükköket és mutatványokat végezhet. A Jokomisiada üzletben nagy választékot talál a sporteszközökkel, megnézheti.

Termékleírásaink és termékneveink gépi fordítóval készültek.







HOGYAN TUDOM MEGRENDELNI A TERMÉKET?

Honlapunkon regisztráció nélkül is tud vásárolni, valamint bankkártyás fizetésre is van lehetősége.

MobileHome webshopban a következőképpen tudja leadni megrendelését:

1. Válassza ki a megrendelni kívánt terméket,
2. helyezze kosárba a terméket,
3. kattintson a kosár gombra,
4. nézze át a megrendelését, kattintson megrendelés elküldése gombra,
5. töltse ki az adatait
6. válasszon fizetési és szállítási módot, majd fogadja el az ÁSZF-t, a megrendelése fizetési kötelezettséggel jár rubrikát pipálja ki, végül kattintson, a rendel gombra!
7. Vásárlás véglegesítése RENDEL gomb!


Adatok
Cikkszám:
6006837
Kiegészítő termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!