Strand sátor 200x120x110cm Trizand 21267
Strand sátor 200x120x110cm Trizand 21267
9 400 Ft

Strand sátor 200x120x110cm Trizand 21267

Cikkszám
5160920
Gyártó
Trizand
Garancia
1 hónap
Azonnal átvehető
9 400 Ft
Részletek









Hatékonyan véd a túlzott napsütéstől és széltől, ami rendkívül fontos, ha gyermekeivel megy a strandra, és biztonságos pihenést és árnyékot szeretne biztosítani számukra. Könnyedén elpakolhatja benne a holmiját anélkül, hogy aggódnia kellene, hogy a táskája vagy a ruhái a homokban hevernek. Azt is lehetővé teszi, hogy szabadon olvasson egy könyvet és pihenjen még a legnyomasztóbb napsütésben is.
A strandsátor dupla cipzárral zárható. Ez lehetővé teszi, hogy elpakolja benne a legszükségesebb dolgait, és bezárja a sátrat. A sátor bejáratát pl. alulról középre zárva biztosíthatja alvó gyermekét vagy háziállatát, hogy az ne tudjon megszökni.
A sátor váza rugalmas üvegszálas huzalokból áll - így amikor kiveszi a sátorhuzatból, 2 másodperc alatt kibontja. Tökéletes kombinációja az esernyőnek és az árnyékolónak, azonban sokkal kényelmesebb a használata és sokkal kevesebb helyet foglal, ami, mint tudjuk, fontos a csomagok pakolásakor.
Egy készlet cövek, cipőfűző és huzat - a készlet megkönnyíti a sátor összeszerelését, a speciálisan kialakított cövek pedig még erős szélben is távol tartják a sátrat a földtől. Mindent egy speciális tokban szállítunk. Ezen kívül a készlet tartalmaz egy gumiszalaggal ellátott fedelet is, így az összehajtogatott sátor könnyen rögzíthető a spontán kibontakozás ellen. Így a sátor teljes biztonságban használható, és könnyedén össze- és széthajtható. A huzat cipzárral és fogantyúval rendelkezik a kényelmes hordozás érdekében.

  • szín: kék és fehér
    anyag: PE bevonat
    méretek (L/B/H): 200 x 120 x 110 cm
    súly: 1,35 kg
    súly csomagonként: 1,38 kg






Termékleírásaink és termékneveink gépi fordítóval készültek.







HOGYAN TUDOM MEGRENDELNI A TERMÉKET?

Honlapunkon regisztráció nélkül is tud vásárolni, valamint bankkártyás fizetésre is van lehetősége.

MobileHome webshopban a következőképpen tudja leadni megrendelését:

1. Válassza ki a megrendelni kívánt terméket,
2. helyezze kosárba a terméket,
3. kattintson a kosár gombra,
4. nézze át a megrendelését, kattintson megrendelés elküldése gombra,
5. töltse ki az adatait
6. válasszon fizetési és szállítási módot, majd fogadja el az ÁSZF-t, a megrendelése fizetési kötelezettséggel jár rubrikát pipálja ki, végül kattintson, a rendel gombra!
7. Vásárlás véglegesítése RENDEL gomb!


Adatok
transfer:
Utolsó darabok
Cikkszám:
5160920
Kiegészítő termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!