Páramentesítő nedvességelnyelő Ruhhy 21846

Cikkszám
5709721
Gyártó
Ruhhy
Garancia
1 hónap
Nem rendelhető
18 000 Ft
Részletek








Hihetetlenül hatékony - ez az egyedülálló RUHHY párátlanító tökéletesen felfogja és eltávolítja a levegőben felhalmozódott vizet. Nincs szükség hozzá patronokra vagy vegyszerekre. Gyakran kellemetlen szag, gomba és penész jelenik meg a magas páratartalmú helyiségben. Ezek az állapotok károsak az egészségre és rossz hatással vannak a közérzetünkre. A párátlanító beszívja a nedves levegőt, majd egy víztartályba sűríti azt. Hatékonysága akár 350/ml kondenzált víz is lehet naponta! Gondoskodik a megfelelő páratartalomról otthonában, és ezáltal az Ön és szerettei egészségéről.
Csendes működés - a párátlanító rendkívül halkan működik, így nem zavarja a háztartás tagjait - különösen alkalmas lesz ott, ahol gyerekek vannak, akiknek az alvása gyakran sekélyes. A párátlanító nem zavarja a napi tevékenységeket vagy a munkát. Könnyedén egész éjjel mehet, és nem fogja zavarni az alvást, sőt, éppen ellenkezőleg, jobbá teszi azt.
NAGY TANK - a páramentesítő tartály kapacitása 1000 ml. Ez akár 72 órás működésre is elegendő! Ennek köszönhetően nem kell időnként vizet kiöntenie. A párátlanítót könnyedén otthon hagyhatja három napig! A készülék további előnye, hogy automatikusan kikapcsol, amikor a tartály megtelt.
ENERGIATÁRSASÁG - a párátlanító 36 wattos teljesítményű, így alacsony az áramfogyasztás. A RUHHY párátlanító használata nem terheli meg a háztartás költségvetését, kapacitása elegendő ahhoz, hogy a készülék hatékonyan működjön.







szín: fekete
anyag: műanyag
kapacitás: 350ml naponta
víztartály kapacitása: 1000ml
helyiség mérete: max 15m2
hangerő: 45db
teljesítmény: 36W
automatikus kikapcsolás, ha a tartály megtelt: igen
alkalmas: otthoni, irodai stb.
kivehető víztartály
levehető fedél a víztartályhoz
hordozható fogantyú: igen
méretek: 25 x 15 x 13 cm
kábelhossz: 1,45m
súly: 1,132 kg
súly a csomagban: 1.392kg

 

Ha túlzott nedvességet érez otthonában, ne becsülje alá a problémát. Egy RGB-világítású párátlanítóval a forrásnál oldhatja meg a problémát. A nedvességből kialakuló penész és gombák nemcsak esztétikai kellemetlenséget jelentenek, hanem komoly egészségügyi kockázatot is, különösen, ha hosszú ideig tartózkodik a nedves helyiségekben. Ezek viszont többé-kevésbé súlyos betegségekhez vezetnek. Többek között allergiát, légzőszervi megbetegedéseket, fejfájást és szédülést, bőrproblémákat és csökkent koncentrációs képességet okoznak. Mi több, a nedvesség a rovarok fejlődését is elősegíti, amelyek a meleg és nedves környezetben hosszú időn át otthonra lelnek. A lakás nedvességelnyelője elengedhetetlenül szükséges, ha biztosítani akarjuk a háztartás minden tagjának kényelmét és egészségét.





Termékleírásaink és termékneveink gépi fordítóval készültek.







HOGYAN TUDOM MEGRENDELNI A TERMÉKET?

Honlapunkon regisztráció nélkül is tud vásárolni, valamint bankkártyás fizetésre is van lehetősége.

MobileHome webshopban a következőképpen tudja leadni megrendelését:

1. Válassza ki a megrendelni kívánt terméket,
2. helyezze kosárba a terméket,
3. kattintson a kosár gombra,
4. nézze át a megrendelését, kattintson megrendelés elküldése gombra,
5. töltse ki az adatait
6. válasszon fizetési és szállítási módot, majd fogadja el az ÁSZF-t, a megrendelése fizetési kötelezettséggel jár rubrikát pipálja ki, végül kattintson, a rendel gombra!
7. Vásárlás véglegesítése RENDEL gomb!


Adatok
Cikkszám:
5709721
Kiegészítő termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!