Összecsukható rendőrségi repülőgép - parkoló 23131

Cikkszám
6012662
Gyártó
mh protect
Garancia
1 hónap
Nem rendelhető
13 000 Ft
Részletek




Hihetetlen móka - Látszólag egy közönséges repülőgép, ez valójában egy mobil rendőrőrs, kihajtható parkoló és szállítóhajó 1-ben. A játék kihajtható rendőrségi repülőgép parkolóval és mobil daruval egy vonzó és innovatív játék, amely számos funkciót és tartozékot egyesít, és órákig tartó kreatív szórakozást nyújt a gyerekeknek.
Hajtás - a rendőrségi repülőgép saját "húzd és engedd el" hajtással rendelkezik. Egyszerűen húzd vissza és engedd el, és a repülőgép máris száguld a kifutópályán. Ezenkívül a felszálló repülőgép hangja és a szárnyak fényeffektusai még valósághűbbé teszik az egész akciót.
1 JÁTÉK = SZÁMOS LEHETŐSÉGEK - miután a repülőgép gyors egymásutánban leszállt, szétszedhető és átalakítható mobil rendőrőrssé. A kétoldalas, zárható parkolóból 2 fém harcjármű gurulhat akcióba a lehúzható csúszdákon. A készletben 4 kiváló minőségű fém harci rendőrautó található, és a gyermeken múlik, hogy melyiket rejti el a repülőgép belsejében. A felső szinten található egy speciális platform és egy kilövő, amely villámgyorsan kilövi az akcióban részt vevő autót. A repülőgép farához egy 360°-ban forgó daru van rögzítve, amely egy platformmal rendelkezik, amely egy kurblimechanizmusnak köszönhetően le- és visszahúzza az autókat.
A repülőgép orrán 4 színes gomb található, amelyek aktiválják a fény- és hangeffekteket: a repülőgép felszállása, a repülőgép átrepülése, a bemondást megelőző hang és a kellemes zene. A készlet számos tartozékot is tartalmaz








 








SPECIFIKÁCIÓK:

hanghatások: igen (repülőgéphangok felszálláskor, leszálláskor, zene és a bemondást megelőző hang)
fényhatások: igen (a hajtóművek világítanak)
áramellátás: 3 x AA elem (nem tartozék)
mozgó alkatrészek: igen (daru)
autóindító: igen (a repülőgép hátulján)
fut: igen (kézi meghajtás)
az összecsukott repülőgép méretei: 35 x 37 x 21,5 cm
a kibontott repülőgép méretei: 45 x 63 x 25 cm
súly: 1,06 kg
súly csomagolásban: 1,50 kg

 

TARTALMAZZA:

repülőgép - kihajtható éléskamra
360º-ban forgó daru
4 csúszda + hátsó csúszda a repülőgép farából
4 fém rendőrségi harcjármű
rengeteg közúti tartozék - útjelző táblák, fa, tűzcsap és poller
színes doboz
matricakészlet

A rendőrőrs repülőgépe minden gyerek számára élvezetes. Igazi rendőröknek érezhetik magukat, akik üldözésekben, akciók tervezésében és hajtóvadászatokban vesznek részt - bármiben, amit a kicsik képzelete megenged. A játék rendőrségi repülőgép ideális a szülőkkel vagy a társaikkal való közös játékhoz, ami elősegíti a szociális készségek fejlődését. A különböző elemek, például a repülőgép, a parkoló, a daru és az autók kombinációja változatos játékot biztosít, és hosszabb ideig fenntartja a gyermek érdeklődését. A játék összecsukható rendőrségi repülőgép parkolóval egy sokoldalú játék, amely szórakoztatja a gyermekeket, és több szinten támogatja fejlődésüket.





Termékleírásaink és termékneveink gépi fordítóval készültek.







HOGYAN TUDOM MEGRENDELNI A TERMÉKET?

Honlapunkon regisztráció nélkül is tud vásárolni, valamint bankkártyás fizetésre is van lehetősége.

MobileHome webshopban a következőképpen tudja leadni megrendelését:

1. Válassza ki a megrendelni kívánt terméket,
2. helyezze kosárba a terméket,
3. kattintson a kosár gombra,
4. nézze át a megrendelését, kattintson megrendelés elküldése gombra,
5. töltse ki az adatait
6. válasszon fizetési és szállítási módot, majd fogadja el az ÁSZF-t, a megrendelése fizetési kötelezettséggel jár rubrikát pipálja ki, végül kattintson, a rendel gombra!
7. Vásárlás véglegesítése RENDEL gomb!


Adatok
Cikkszám:
6012662
Kiegészítő termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!