Nagyvárosi összecsukható robogó 100kg #0718

Cikkszám
6005407
Garancia
1 hónap
Nem rendelhető
27 800 Ft
Részletek
A nagyvárosi robogó mindenki számára szilárd sportfelszerelés, állítható kormánymagassággal. Nagyon szórakoztató a szabadban játszani. A robogó lehetővé teszi a sportos életmódot, nem áll a forgalmi dugókban, simán mozog a park sikátorai mentén. A robogó egyszerűen a lehető legpraktikusabb - az irodába, a sportiskolába és a városi kirándulásokra való utazáshoz. Egyedülálló robogó, amelyet a gyermekek és a tinédzserek számára hoztak létre fizikai aktivitásuk növelésére és nagyon szórakoztatóvá teszik. Tökéletes sétákhoz, kirándulások a játszótérre. Az általunk kínált robogó gondos kivitelezése a részletek pontos kiválasztásával biztosítja a biztonságos és kellemes utazást gyermekének. A robogónak van egy lábtámasz a biztonságos parkoláshoz. Egyedi, nagy öntött PU kerekek (Ø 200 mm) biztosítják a gyors és kényelmes utazást.
Műszaki adatok:- Az innovatív "egy kéz" összecsukás biztosítja az összecsukható mechanizmus sebességét és egyszerűségét- nagy platform 37 x 16,5 cm- használható méret- kormánykerékmagasság állítható 75/92/98- 103 cm-es kormánykerék gumi markolatokkal, jó érdekében Kiváló minőségű fémkerekekből készült, PU / 200 mm-es Ø- Könnyen használható összecsukható mechanizmus- Hátsó, extrudált súrlódási fék, amely integrálódik a sárvédővel- parkolóállvány
Méretek:- A hajtogatott robogó 75–103 cm-es méretének magassága: 83 x 16,5 x 28 cm-láb tér kb. 37 x 16,5 cm-robogó súlya kb. 4,9 kg-max. Felhasználói súly 100 kg
Ez a modell nagyszerű ajándék válhat minden fontos ünnepséghez. Ez egy nagyszerű alternatíva a szabadidejének eltöltésére a TV -hez vagy a számítógéphez képest. , kirándulások a játszótérre vagy az ünnepi kirándulásokra a városi sétányokon. Amikor lovagolsz, mindig összecsukható és sétálhat. A robogó kartondobozba van csomagolva. A Jokomisiada üzletben nagy választékot talál a sporteszközök számára.

Termékleírásaink és termékneveink gépi fordítóval készültek.







HOGYAN TUDOM MEGRENDELNI A TERMÉKET?

Honlapunkon regisztráció nélkül is tud vásárolni, valamint bankkártyás fizetésre is van lehetősége.

MobileHome webshopban a következőképpen tudja leadni megrendelését:

1. Válassza ki a megrendelni kívánt terméket,
2. helyezze kosárba a terméket,
3. kattintson a kosár gombra,
4. nézze át a megrendelését, kattintson megrendelés elküldése gombra,
5. töltse ki az adatait
6. válasszon fizetési és szállítási módot, majd fogadja el az ÁSZF-t, a megrendelése fizetési kötelezettséggel jár rubrikát pipálja ki, végül kattintson, a rendel gombra!
7. Vásárlás véglegesítése RENDEL gomb!


Adatok
Cikkszám:
6005407
Kiegészítő termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!