Matrac szivattyúval 185x76x22 BESTWAY 67223

Cikkszám
5116329
Gyártó
BESTWAY
Garancia
1 hónap
Nem rendelhető
8 100 Ft
Részletek
A megfelelő regenerálódás az alapja egy sikeres napnak és a sok pozitív energia összegyűjtésének. De mindenekelőtt az egészség megőrzéséhez szükséges tevékenység. A tartós vinil anyagból készült felfújható matrac lehetővé teszi, hogy bárhol élvezze a jól megérdemelt alvást. A COIL BEAM konstrukció felel a matrac szilárdságáért, rugalmasságáért, stabilitásáért és kényelméért. A benne lévő függőleges csövek lehetővé teszik a légnyomás és a matrac felületére ható erők egyenletes eloszlását. Ez teszi rugalmassá, és nem hajlik meg túlságosan a nyomás alatt.

A hordozható matrac felületét velúrral borították. Ez biztosítja, hogy az ágynemű használat közben megfelelően felragadjon. A felül lévő anyag ráadásul kellemes tapintású, és nem tapad a bőrhöz. Ez növeli a relaxációs kényelmet és lehetővé teszi a nyugodt, pihentető alvást. A nagy méret lehetővé teszi, hogy két felnőtt is jól aludjon. Kis méretének köszönhetően a hordozható matracot könnyen magával viheti, ha úton van. A vinillel megerősített padló csökkenti a kilyukadás veszélyét. Sérülés esetén egyszerűen használja a mellékelt foltot a javításhoz.

Termékleírásaink és termékneveink gépi fordítóval készültek.







HOGYAN TUDOM MEGRENDELNI A TERMÉKET?

Honlapunkon regisztráció nélkül is tud vásárolni, valamint bankkártyás fizetésre is van lehetősége.

MobileHome webshopban a következőképpen tudja leadni megrendelését:

1. Válassza ki a megrendelni kívánt terméket,
2. helyezze kosárba a terméket,
3. kattintson a kosár gombra,
4. nézze át a megrendelését, kattintson megrendelés elküldése gombra,
5. töltse ki az adatait
6. válasszon fizetési és szállítási módot, majd fogadja el az ÁSZF-t, a megrendelése fizetési kötelezettséggel jár rubrikát pipálja ki, végül kattintson, a rendel gombra!
7. Vásárlás véglegesítése RENDEL gomb!


Adatok
Cikkszám:
5116329
Kiegészítő termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!