Macskajáték tapadókoronggal Purlov 22099
Macskajáték tapadókoronggal Purlov 22099
3 800 Ft

Macskajáték tapadókoronggal Purlov 22099

Cikkszám
5581362
Gyártó
Purlov
Garancia
1 hónap
Rendelhető
3 800 Ft
Részletek



Ez a játék lehetővé teszi macskájának, hogy üldözze és elkapja a tollas madarat, így kielégítve természetes vadászösztönét. A macskák szeretnek mozgó tárgyakra vadászni, és ez a dinamikus, csengettyűvel ellátott madár éppen ezt teszi lehetővé számukra! A tapadókoronggal ellátott rúd egészséges szórakozást nyújt macskájának, és lehetővé teszi számára, hogy önállóan játsszon, ami pozitívan befolyásolja mindennapi viselkedését.
A játék egy hosszú, hajlékony horgászbot, melynek végén érdekes elemek találhatók. Ez vonzza a macska figyelmét, és ugrálásra és fogásra ösztönzi. A madárnak hosszú tollas farka és finom csengője van.
A tapadókorong, amely sima felületre, például padlóra, ablakra, ajtóra vagy falra rögzíthető, számos játéklehetőséget és változatosságot biztosít macskájának. Az erős tapadókorong garantálja a hosszan tartó játékot anélkül, hogy leválna a talajról.
Ha azt szeretné, hogy kedvence egyedül játsszon, a játék az erős tapadókoronggal rögzíthető egy felülethez. A rudat is leveheti az alapról, és együtt játszhat macskájával.









MŰSZAKI ADATOK

anyag: fém, műanyag, gumi
rúd hossza: 95 cm
madár hossza: 20 cm
súly: 86 g
súly a csomagolásban: 177 g

A tapadókorongos macskajátékok azért népszerűek, mert lehetővé teszik, hogy a macska önállóan is aktív legyen. Olyan gazdik számára is előnyösek lehetnek, akiknek néha szükségük van egy pillanatnyi pihenésre, miközben a macska folyamatosan játszhat.





Termékleírásaink és termékneveink gépi fordítóval készültek.







HOGYAN TUDOM MEGRENDELNI A TERMÉKET?

Honlapunkon regisztráció nélkül is tud vásárolni, valamint bankkártyás fizetésre is van lehetősége.

MobileHome webshopban a következőképpen tudja leadni megrendelését:

1. Válassza ki a megrendelni kívánt terméket,
2. helyezze kosárba a terméket,
3. kattintson a kosár gombra,
4. nézze át a megrendelését, kattintson megrendelés elküldése gombra,
5. töltse ki az adatait
6. válasszon fizetési és szállítási módot, majd fogadja el az ÁSZF-t, a megrendelése fizetési kötelezettséggel jár rubrikát pipálja ki, végül kattintson, a rendel gombra!
7. Vásárlás véglegesítése RENDEL gomb!


Adatok
Cikkszám:
5581362
Kiegészítő termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!