A szabadságolások miatt telefonon csak korlátozottan vagyunk elérhetőek. Minden erőnkkel a csomagok összekészítésére, feladására, valamint a kiszolgálásra összpontosítunk. Kérjük, a gyorsabb ügyintézés érdekében e-mailben vegye fel velünk a kapcsolatot!

Cégünk új helyre költözött 1147. Bp. Zsolnay Vilmos u. 13

Ingyenes parkolási lehetőség

M640 gabona hőmérsékletmérő
M640 gabona hőmérsékletmérő
17 000 Ft

M640 gabona hőmérsékletmérő

Cikkszám
2070851
Gyártó
MH Protect
Garancia
1 hónap
Rendelhető
17 000 Ft
Részletek
A GM 640 hőmérsékletmérő segít meghatározni a nedvesség szintjét az 5% és 30% közötti tartományban. A mikrovezérlő lehetővé teszi, hogy pontosan kiválassza a gabona típusát. A szonda olyan átalakítóval van felszerelve, amely gyors és pontos mérést mutat, ahol a hiba 1% páratartalom és 1 ° C hőmérséklet. Hosszú szonda mély szemcseméréshez anélkül, hogy károsítaná. A termék jellemzői: Háttérvilágítású képernyő. Az eredmény azonnal megjelenik. A gabona minőségének megváltoztatása a SELECTRobust ház eszközének. Jellemzői: 1. Mérési választás 8 gabonaféléhez: rizs, búza, árpa, takarmány, kukorica, repce, szójabab és rizs. A gabona vizsgálata3. A szemcse hőmérsékletének mérése 4. Normál páratartalom-beállítás és figyelmeztetés a jelentős felületi nedvességre Hőmérsékletmérés Celsius és Fahrenheit egységekben 7. Üzenet az akkumulátor töltöttségéről 8. Automatikus kikapcsolási funkció. Adatmemória funkció. Műszaki adatok: Páratartalom mérési skála: 5–30%. Hőmérséklet mérési skála: 0 ℃ - 40 ℃. Feszültség: 3 AAA elem. Méretek: 72 x 35 x 145 mm.

Termékleírásaink és termékneveink gépi fordítóval készültek.

HOGYAN TUDOM MEGRENDELNI A TERMÉKET?

Honlapunkon regisztráció nélkül is tud vásárolni, valamint bankkártyás fizetésre is van lehetősége.

MobileHome webshopban a következőképpen tudja leadni megrendelését:

1. Válassza ki a megrendelni kívánt terméket,
2. helyezze kosárba a terméket,
3. kattintson a kosár gombra,
4. nézze át a megrendelését, kattintson megrendelés elküldése gombra,
5. töltse ki az adatait
6. válasszon fizetési és szállítási módot, majd fogadja el az ÁSZF-t, a megrendelése fizetési kötelezettséggel jár rubrikát pipálja ki, végül kattintson, a rendel gombra!
7. Vásárlás véglegesítése RENDEL gomb!


Adatok
Cikkszám:
2070851
Kiegészítő termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!