LTC Torony ventillátor 92cm, 50W kijelző, távirányítóval fekete
LTC Torony ventillátor 92cm, 50W kijelző, távirányítóval fekete
26 400 Ft

LTC Torony ventillátor 92cm, 50W kijelző, távirányítóval fekete

Cikkszám
2104824
Gyártó
LTC
Szín
fekete
Garancia
1 hónap
Rendelhető
26 400 Ft
Részletek
Magas és modern oszlopventilátor, amely tökéletes a legnagyobb meleghez.

Kiváló minőségű LTC
Az LTC ventilátorok olyan termékek, amelyek gondos kivitelezést és a felhasznált anyagok kiváló minőségét ötvözik. Az alkalmazott alkatrészek tartósak és hosszú élettartamúak, ami lehetővé teszi a készülék hosszú távú problémamentes használatát. Az LTC termékek még a legigényesebb vásárlók számára is vonzóak lesznek.

Oszlop formátum
A hagyományos ventilátorokkal ellentétben a WT26 oszlopos kialakítású. Ez egyenletes formát jelent, az alap és a ventilátor, mint rotor között, nincs elválasztás. Ez lehetővé teszi a kompakt méret elérését, és a ház vékony, hosszúkás alakja sokkal jobban illeszkedik a különféle belső kialakításokhoz.

3 LÉPÉSŰ LÉGFOLYAMAT SZABÁLYOZÁSA
A készülék 3 fokozatú légszabályozóval van felszerelve. A ventilátor vezérlőpaneljéről, valamint a távirányítóval vezérelhető. Az állítható légáramlás lehetővé teszi a készülék működésének tetszés szerinti testreszabását a maximális kényelem érdekében.

OCILLÁCIÓS FUNKCIÓ
Az oszcillációs üzemmód hatására a ventilátor működése közben periodikusan mindkét irányba fordul. Ez lehetővé teszi a ventilátor által fújt hűvös levegő egyenletes eloszlását a helyiségben.

ÉJSZAKAI MÓD
A szellőzőberendezések, például a ventilátorok, a tisztítók és a légkondicionálók használata hangképzést jelent. Néhány ember számára még a mozgó levegő monoton hangja is megakadályozhatja az alvást. A WT26 "alvó" üzemmóddal van felszerelve, amely egyensúlyba hozza a hatékonyságot a hangerő szintjével. A készülék rendkívül csendesen működik, miközben még mindig lehűti a helyiség levegőjét.

IDŐPROGRAMOZÓ
A beépített időzítő lehetővé teszi a készülék működési idejének és automatikus kikapcsolásának beállítását. Ezzel a funkcióval Ön döntheti el, hogy a ventilátornak mennyi ideig kell maradnia (1-12 óra). Nagyszerű funkcionalitás, amely lehetővé teszi az eszköz működésének ütemezését felhasználói beavatkozás nélkül.

Távirányító
A ventilátorhoz tartozik egy távirányító, amely lehetővé teszi, hogy távolról konfigurálhassa a ventilátor funkcióit. Most már nem kell felkelnie a kanapéról, vagy el kell sétálnia az íróasztaltól, hogy a ventilátort az Ön igényei szerint állítsa be!

DIGITÁLIS KIJELZŐ
A ventilátor elülső részén található a kijelző, amely információt nyújt a készülék legfontosabb funkcióiról. Világosan jelzi a ventilátor sebességét, üzemmódját és az oszcillációs funkció állapotát. Sőt, a beépített hőmérőnek köszönhetően a ventilátor jelzi az aktuális szobahőmérsékletet.
Főbb jellemzői:

A készülék teljesítménye - 50W

A készülék magassága 92 cm

Munka módok - 3

3 fokozatú ventilátor vezérlés

Oszcillációs mód

Időzítő

Termékleírásaink és termékneveink gépi fordítóval készültek.HOGYAN TUDOM MEGRENDELNI A TERMÉKET?

Honlapunkon regisztráció nélkül is tud vásárolni, valamint bankkártyás fizetésre is van lehetősége.

MobileHome webshopban a következőképpen tudja leadni megrendelését:

1. Válassza ki a megrendelni kívánt terméket,
2. helyezze kosárba a terméket,
3. kattintson a kosár gombra,
4. nézze át a megrendelését, kattintson megrendelés elküldése gombra,
5. töltse ki az adatait
6. válasszon fizetési és szállítási módot, majd fogadja el az ÁSZF-t, a megrendelése fizetési kötelezettséggel jár rubrikát pipálja ki, végül kattintson, a rendel gombra!
7. Vásárlás véglegesítése RENDEL gomb!


Adatok
Cikkszám:
2104824
Kiegészítő termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!