LTC Torony ventillátor 92cm, 50W kijelző, távirányítóval fekete

Cikkszám
2104824
Gyártó
LTC
Szín
fekete
Garancia
1 hónap
Nem rendelhető
25 600 Ft
Részletek
Magas és modern oszlopventilátor, amely tökéletes a legnagyobb meleghez.

Kiváló minőségű LTC
Az LTC ventilátorok olyan termékek, amelyek gondos kivitelezést és a felhasznált anyagok kiváló minőségét ötvözik. Az alkalmazott alkatrészek tartósak és hosszú élettartamúak, ami lehetővé teszi a készülék hosszú távú problémamentes használatát. Az LTC termékek még a legigényesebb vásárlók számára is vonzóak lesznek.

Oszlop formátum
A hagyományos ventilátorokkal ellentétben a WT26 oszlopos kialakítású. Ez egyenletes formát jelent, az alap és a ventilátor, mint rotor között, nincs elválasztás. Ez lehetővé teszi a kompakt méret elérését, és a ház vékony, hosszúkás alakja sokkal jobban illeszkedik a különféle belső kialakításokhoz.

3 LÉPÉSŰ LÉGFOLYAMAT SZABÁLYOZÁSA
A készülék 3 fokozatú légszabályozóval van felszerelve. A ventilátor vezérlőpaneljéről, valamint a távirányítóval vezérelhető. Az állítható légáramlás lehetővé teszi a készülék működésének tetszés szerinti testreszabását a maximális kényelem érdekében.

OCILLÁCIÓS FUNKCIÓ
Az oszcillációs üzemmód hatására a ventilátor működése közben periodikusan mindkét irányba fordul. Ez lehetővé teszi a ventilátor által fújt hűvös levegő egyenletes eloszlását a helyiségben.

ÉJSZAKAI MÓD
A szellőzőberendezések, például a ventilátorok, a tisztítók és a légkondicionálók használata hangképzést jelent. Néhány ember számára még a mozgó levegő monoton hangja is megakadályozhatja az alvást. A WT26 "alvó" üzemmóddal van felszerelve, amely egyensúlyba hozza a hatékonyságot a hangerő szintjével. A készülék rendkívül csendesen működik, miközben még mindig lehűti a helyiség levegőjét.

IDŐPROGRAMOZÓ
A beépített időzítő lehetővé teszi a készülék működési idejének és automatikus kikapcsolásának beállítását. Ezzel a funkcióval Ön döntheti el, hogy a ventilátornak mennyi ideig kell maradnia (1-12 óra). Nagyszerű funkcionalitás, amely lehetővé teszi az eszköz működésének ütemezését felhasználói beavatkozás nélkül.

Távirányító
A ventilátorhoz tartozik egy távirányító, amely lehetővé teszi, hogy távolról konfigurálhassa a ventilátor funkcióit. Most már nem kell felkelnie a kanapéról, vagy el kell sétálnia az íróasztaltól, hogy a ventilátort az Ön igényei szerint állítsa be!

DIGITÁLIS KIJELZŐ
A ventilátor elülső részén található a kijelző, amely információt nyújt a készülék legfontosabb funkcióiról. Világosan jelzi a ventilátor sebességét, üzemmódját és az oszcillációs funkció állapotát. Sőt, a beépített hőmérőnek köszönhetően a ventilátor jelzi az aktuális szobahőmérsékletet.
Főbb jellemzői:

A készülék teljesítménye - 50W

A készülék magassága 92 cm

Munka módok - 3

3 fokozatú ventilátor vezérlés

Oszcillációs mód

Időzítő

Termékleírásaink és termékneveink gépi fordítóval készültek.HOGYAN TUDOM MEGRENDELNI A TERMÉKET?

Honlapunkon regisztráció nélkül is tud vásárolni, valamint bankkártyás fizetésre is van lehetősége.

MobileHome webshopban a következőképpen tudja leadni megrendelését:

1. Válassza ki a megrendelni kívánt terméket,
2. helyezze kosárba a terméket,
3. kattintson a kosár gombra,
4. nézze át a megrendelését, kattintson megrendelés elküldése gombra,
5. töltse ki az adatait
6. válasszon fizetési és szállítási módot, majd fogadja el az ÁSZF-t, a megrendelése fizetési kötelezettséggel jár rubrikát pipálja ki, végül kattintson, a rendel gombra!
7. Vásárlás véglegesítése RENDEL gomb!


Adatok
Gyártói cikkszám:
LXWT26
Cikkszám:
2104824
Kiegészítő termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!