LED űrhajós csillagvetítő Izoxis 21857
LED űrhajós csillagvetítő Izoxis 21857
9 700 Ft

LED űrhajós csillagvetítő Izoxis 21857

Cikkszám
5585654
Gyártó
Izoxis
Garancia
1 hónap
Rendelhető
9 700 Ft
Részletek

Az éjszakai csillagvetítő úgy van kialakítva, hogy úgy nézzen ki, mint egy űrhajós, és az űrhajós feje mágnesesen kapcsolódik a testhez a köd vetítési szögének könnyű beállítása érdekében. Ezenkívül a hold alapja levehető, és a kar is állítható, így nem csak egy csillaggalaxis-projektor, hanem egy szép dekoratív dísz is.


A projektor számos feltűnő fényhullámmal rendelkezik, amelyek a falakra és a mennyezetre vetítve valósághű csillagos égboltot hoznak létre, pihentető és kényelmes légkört biztosítva, és olyan érzést keltve, mintha a csillagok között sétálna. További attrakció a Bluetooth-on keresztül történő zenelejátszás lehetősége.

A kütyü kivetítőként és éjjeli lámpaként is remekül használható, így a kicsi nyugodtan készülődhet az ágyba. Ha bluetooth-on keresztül csatlakoztatod vagy bekapcsolod, a Pen Drive lejátszik egy altatódalt a babának, és színes világításba kezd. A falakon és a mennyezeten megjelenő zene és fény a baba figyelmét összpontosítja, és segít neki gyorsan és csendben elaludni.

A távirányítóval tetszés szerint be- és kikapcsolhatja az éjszakai fényt, beállíthatja a fényerőt, megváltoztathatja a világítási módot, a zeneszámokat és vezérelheti az időzítőt.

ELŐNYÖK


többszínű fény
projektor funkció
zenelejátszás funkció
vezérlés távirányítóval vagy a kivetítőn lévő panellel
fényszintek
űrhajós forma
beépített időzítő
márka IZOXIS

A multifunkciós projektor fényként, kivetítőként és zenelejátszóként funkcionál. Az űrhajós projektor a kék, piros, zöld és fehér színeket használja a gyönyörű vetítéshez. A fény a szoba mennyezetére és falaira vetül, így valósághű csillagos éjszakai égboltot hoz létre, amely pihentető és hangulatos légkört biztosít, és olyan érzést kelt, mintha a csillagok között sétálna. A szerkentyű serkenti a gyermekek képzeletét, és segít nekik a gyors és csendes elalvásban.

Termékleírásaink és termékneveink gépi fordítóval készültek.







HOGYAN TUDOM MEGRENDELNI A TERMÉKET?

Honlapunkon regisztráció nélkül is tud vásárolni, valamint bankkártyás fizetésre is van lehetősége.

MobileHome webshopban a következőképpen tudja leadni megrendelését:

1. Válassza ki a megrendelni kívánt terméket,
2. helyezze kosárba a terméket,
3. kattintson a kosár gombra,
4. nézze át a megrendelését, kattintson megrendelés elküldése gombra,
5. töltse ki az adatait
6. válasszon fizetési és szállítási módot, majd fogadja el az ÁSZF-t, a megrendelése fizetési kötelezettséggel jár rubrikát pipálja ki, végül kattintson, a rendel gombra!
7. Vásárlás véglegesítése RENDEL gomb!


Adatok
Cikkszám:
5585654
Kiegészítő termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!