LED fejlámpa USB Trizand 21652
LED fejlámpa USB Trizand 21652
4 000 Ft

LED fejlámpa USB Trizand 21652

Cikkszám
5701718
Gyártó
Trizand
Garancia
1 hónap
Rendelhető
4 000 Ft
Részletek



A fejlámpa kiváló minőségű gumi anyagokból készült, ami tartós és masszív elemmé teszi, ráadásul ellenáll a különböző mechanikai sérüléseknek és repedéseknek, valamint a kis Aa LED-es fejlámpa 6 világítási lehetőség közül választhat, így mindenki könnyen az aktuális igényeihez igazíthatja. A készülék egy XPE LED és egy COB LED panellel rendelkezik. MOZGÁSSZENZOR - A lámpa további előnye a mozgásérzékelő, amikor mozgunk a lámpa világít. A lámpa beépített újratölthető akkumulátorral rendelkezik, amely USB Type-C porton keresztül tölthető. A készlethez tartozik egy USB - USB Type-C töltőkábel.


A fejlámpa egy olyan elem, amelyet rendkívül kényelmes használni, köszönhetően az állítható pántnak és a szilikonnak, többek között a lámpa nagyon könnyű. Ezen kívül a szilikonpánton habszivacs található, hogy a fejlámpa ne dörzsölje a homlokot.









MŰSZAKI ADATOK

lumenek száma: Energiaellátás: újratölthető akkumulátor kapacitása 1200mAh töltés: USB Type-C fény aktiválása mozgással: igen dióda: 40 COB LED a szíjon + 1 XPE LED vízállóság IPX4 6 fénymód töltési idő kb. 4 óra üzemidő: kb. 4 óra: 3 - 8h üzemmódtól függően fény hatótávolság: akár 50 m2 csúszásmentes anyag: igen szín: fekete cseppállóság: akár 2 méterig kopásálló: erős gumiszerkezet állítható pánt: körméret felnőttek és gyermekek számára is a kezelőpanel magassága: 3,2 cm sávmagasság: 2,4 cm sávbeállítás: 50-80 cm (maximális nyújtásnál súly: 60 g súly csomagonként: 79 g

A kínált fejlámpa rendkívül hasznos kiegészítő, amely széleskörűen alkalmazható. Sikeresen használhatják a természetkedvelők és a vadászok is. Otthoni használatra is tökéletes. Kerékpárosok, autószerelők és túrázók számára is nagyon jó megoldás lesz - pl. hegyi kirándulások során.





Termékleírásaink és termékneveink gépi fordítóval készültek.







HOGYAN TUDOM MEGRENDELNI A TERMÉKET?

Honlapunkon regisztráció nélkül is tud vásárolni, valamint bankkártyás fizetésre is van lehetősége.

MobileHome webshopban a következőképpen tudja leadni megrendelését:

1. Válassza ki a megrendelni kívánt terméket,
2. helyezze kosárba a terméket,
3. kattintson a kosár gombra,
4. nézze át a megrendelését, kattintson megrendelés elküldése gombra,
5. töltse ki az adatait
6. válasszon fizetési és szállítási módot, majd fogadja el az ÁSZF-t, a megrendelése fizetési kötelezettséggel jár rubrikát pipálja ki, végül kattintson, a rendel gombra!
7. Vásárlás véglegesítése RENDEL gomb!


Adatok
Cikkszám:
5701718
Kiegészítő termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!