LCD analitikus fürdőszobai mérleg Ruhhy 22525
LCD analitikus fürdőszobai mérleg Ruhhy 22525
5 400 Ft

LCD analitikus fürdőszobai mérleg Ruhhy 22525

Cikkszám
5805210
Gyártó
Ruhhy
Garancia
1 hónap
Rendelhető
5 400 Ft
Részletek









Ez az LCD fürdőszoba mérleg egy rendkívül praktikus kiegészítő, amelyet azoknak terveztek, akik törődnek az egészségükkel, és akiknek fontos a megfelelő alak és fizikai állapot fenntartása. Tökéletes megoldás mind a sportolók, mind a fogyókúrázók számára.
Az analitikus fürdőszobai mérleg nem csak az aktuális súlyt méri, hanem 8 különböző paramétert is: testsúly, BMI, napi kalóriaszükséglet, izomtömeg, testzsír, testvíz, csonttömeg, valamint a belső szervek zsírtartalmának mértéke. A Bluetooth fürdőszoba mérleg nemcsak a fogyókúrázóknak, hanem a sportolóknak és mindazoknak is hasznos lesz, akiknek különösen fontos a testsúlyuk.
A mérleg beépített Bluetooth-szal rendelkezik, amely lehetővé teszi a készülék okostelefonhoz való csatlakoztatását. Mindössze annyit kell tennie, hogy letölti az INGYENES "OKOK international" alkalmazást, amely lehetővé teszi az eredmények nyomon követését, valamint azok értelmezését. Miután letöltötte az alkalmazást, egyszerűen csatlakoztassa telefonját a mérleghez, aktiválja a "Go" funkciót a telefonján, majd lépjen be a mérlegre - a mérleg súlyértéke megjelenik a telefonján egy részletes leírással együtt.
A 0,3 cm vastag fekete edzett üveg hihetetlenül nagy tartóssággal rendelkezik - akár 180 kg-ig! Ráadásul az üveggel kombinált klasszikus fekete színnek köszönhetően a mérleg elegáns megjelenésű, így biztosan tökéletes kiegészítője lesz mobiltelefonjának.








szín: fekete
teherbírás: 180 kg-ig
tápegység: 2 x AAA
méretek: 26 x 26 x 2,2 cm
súly: 0,900 kg
súly csomagolással együtt: 1,050 kg

A 8in1 precíziós analitikai mérleg egy professzionális készülék, amely a súly és a szobahőmérséklet kijelzése mellett a test paramétereit közvetlenül az okostelefonunkra is továbbítja, a négy beépített érzékelőnek és a Bluetooth modulnak köszönhetően. Az analitikus fürdőszobai mérleg nem csak az aktuális súlyt, hanem akár 8 különböző paramétert is megjelenít: kijelzi a testsúlyt, kiszámítja a BMI-t, megjeleníti a napi kalóriaszükségletet, valamint lehetővé teszi az izomtömeg, a testzsír, a testvíz, a csonttömeg mérését, és a belső szervek zsírossági fokát is megjeleníti. A Bluetooth fürdőszoba mérleg nemcsak a fogyókúrázóknak, hanem a sportolóknak és mindazoknak is hasznos lesz, akiknek különösen fontos a testsúlyuk.





Termékleírásaink és termékneveink gépi fordítóval készültek.







HOGYAN TUDOM MEGRENDELNI A TERMÉKET?

Honlapunkon regisztráció nélkül is tud vásárolni, valamint bankkártyás fizetésre is van lehetősége.

MobileHome webshopban a következőképpen tudja leadni megrendelését:

1. Válassza ki a megrendelni kívánt terméket,
2. helyezze kosárba a terméket,
3. kattintson a kosár gombra,
4. nézze át a megrendelését, kattintson megrendelés elküldése gombra,
5. töltse ki az adatait
6. válasszon fizetési és szállítási módot, majd fogadja el az ÁSZF-t, a megrendelése fizetési kötelezettséggel jár rubrikát pipálja ki, végül kattintson, a rendel gombra!
7. Vásárlás véglegesítése RENDEL gomb!


Adatok
Cikkszám:
5805210
Kiegészítő termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!