Kábelrendező táska Trizand 23172
Kábelrendező táska Trizand 23172
3 800 Ft

Kábelrendező táska Trizand 23172

Cikkszám
6020654
Gyártó
Trizand
Garancia
1 hónap
Rendelhető
3 800 Ft
Részletek




Az anyag, amelyből a szervező készült, vízálló. Véd a víz véletlen behatolása ellen, védi a kábeleket, töltőket és egyéb kis elektronikus kütyüket . Ezenkívül a könnyen tisztítható anyagok használatának köszönhetően a tok tisztán tartása viszonylag egyszerű és könnyű.
A kábeltáska több rekesszel és zsebbel rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a különböző típusú kábelek, töltők, fejhallgatók stb. külön-külön történő tárolását. A tok fő részében lévő zsebek mozgathatóak, a fedelén lévő zsebek pedig hálóval és rugalmas szalagokkal rendelkeznek a könnyebb szervezés érdekében .
A szervező hordozható fogantyúval rendelkezik, így könnyedén magával viheti utazáskor, az irodába vagy megbeszélésekre. Ez egy nagyszerű szerkentyű utazáskor! Minden kábel, töltő és elektronikai eszköz kéznél van.
A szervező cipzárral záródik. Segít esztétikusan rendezni a helyet, kiküszöbölve a sok vezetékkel járó rendetlenséget. Ez egy kényelmes megoldás azoknak, akik rendben szeretnék tartani az elektronikus eszközeiket.








MŰSZAKI ADATOK

szín; szürke
zsebek száma 9
állítható zsebek: igen
vízálló anyag: igen
méretek: 25 x 20 x 10 cm
súly: 172 g
súly csomagban: 188 g

 

A kábelrendező egy praktikus és esztétikus megoldás, amelyet a különböző típusú elektromos kábelek, töltők és kisebb elektronikai berendezések egy helyre történő rendszerezésére terveztek. Ez egy népszerű szerkentyű azok körében, akik igyekeznek rendben tartani a környezetüket, különösen a munkahelyen, az irodában vagy otthon.





Termékleírásaink és termékneveink gépi fordítóval készültek.







HOGYAN TUDOM MEGRENDELNI A TERMÉKET?

Honlapunkon regisztráció nélkül is tud vásárolni, valamint bankkártyás fizetésre is van lehetősége.

MobileHome webshopban a következőképpen tudja leadni megrendelését:

1. Válassza ki a megrendelni kívánt terméket,
2. helyezze kosárba a terméket,
3. kattintson a kosár gombra,
4. nézze át a megrendelését, kattintson megrendelés elküldése gombra,
5. töltse ki az adatait
6. válasszon fizetési és szállítási módot, majd fogadja el az ÁSZF-t, a megrendelése fizetési kötelezettséggel jár rubrikát pipálja ki, végül kattintson, a rendel gombra!
7. Vásárlás véglegesítése RENDEL gomb!


Adatok
Cikkszám:
6020654
Kiegészítő termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!