Interaktív kirakós házválogató 22763
Interaktív kirakós házválogató 22763
9 200 Ft

Interaktív kirakós házválogató 22763

Cikkszám
5805216
Gyártó
mh protect
Garancia
1 hónap
Rendelhető
9 200 Ft
Részletek









A gyermekeknek szánt oktatójáték számos érdekes elemmel rendelkezik, amelyekkel egyszerre játszhatnak és tanulhatnak. Van benne orgona, szortírozó, nyitókulcs, tárcsa, gumiluk, mozgó kirakó, nyitható ajtó vagy abakusz, valamint háttérzene és háttérvilágítás. Ez a készlet sok kisgyereknek fog örömet okozni!
Az interaktív ház tetején és a másik falon alakzatszorter található. A szortírozó 5 különböző színű blokkot és 6 állatot tartalmaz, a belsejében csörgővel. Ahhoz, hogy a blokkok a házban landoljanak, a kisgyermeknek a megfelelő blokkot kell a lyukhoz illesztenie. Miközben ezzel az egyedi házzal játszik, a babát villogó kémény és kellemes dallamok kísérik, amelyek biztosan élvezetesebbé teszik a játékidőt. A dal elindításához egyszerűen nyomd meg az orgona egyik billentyűjét. Miközben a háttérben szól a dal, a játék tetején egy kis fény jelenik meg, ami biztosan minden gyermek érdeklődését felkelti. Emellett a zene vagy a zongora is bekapcsolható.
Az ajtót a bejáratnál egy zsinórral ellátott kulcs nyitja, amely egy gomb segítségével feltekerhető. A másik oldalon egy gumis nyílás található a blokkok könnyű kivételéhez a szortírozóból.
Az egyik falon cimbalom, abakusz és forgó puzzle található, amelyek biztosan tetszeni fognak a hangokat és a zenét kedvelő gyerekeknek.








szín: többszínű
anyag: kiváló minőségű műanyag
tápegység: 2 x AA elem (nem tartozék)
világítás: igen
hang: igen
méretek: 23 x 22,5 x 22 cm
súly: 1,20 g
súly csomagban: 1,40 g

Ez az egyedi játék biztosan minden gyermeknek tetszeni fog. A színek és funkciók sokasága magára vonzza a figyelmet, és hosszú időre leköti gyermekét. A ház alakú szortírozó egy olyan játék, amely nem csak gyermeke arcára varázsol hatalmas mosolyt. A vele való játék fejleszti a kézügyességet és a memóriát, ráadásul zenélni is tud vele. A baba megtanulja felismerni a színeket, a formákat és az alapvető hangokat. Megtanulja az első számokat és matematikai műveleteket is. A szortírozó és zongoraház egy olyan játék, amely nem unatkozik gyorsan. A játéklehetőségek sokasága azt jelenti, hogy a kisgyermek órákig érdeklődéssel fog vele játszani.





Termékleírásaink és termékneveink gépi fordítóval készültek.







HOGYAN TUDOM MEGRENDELNI A TERMÉKET?

Honlapunkon regisztráció nélkül is tud vásárolni, valamint bankkártyás fizetésre is van lehetősége.

MobileHome webshopban a következőképpen tudja leadni megrendelését:

1. Válassza ki a megrendelni kívánt terméket,
2. helyezze kosárba a terméket,
3. kattintson a kosár gombra,
4. nézze át a megrendelését, kattintson megrendelés elküldése gombra,
5. töltse ki az adatait
6. válasszon fizetési és szállítási módot, majd fogadja el az ÁSZF-t, a megrendelése fizetési kötelezettséggel jár rubrikát pipálja ki, végül kattintson, a rendel gombra!
7. Vásárlás véglegesítése RENDEL gomb!


Adatok
Cikkszám:
5805216
Kiegészítő termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!