Festőkészlet bőröndben Maaleo 22768

Cikkszám
5758850
Gyártó
Maaleo
Garancia
1 hónap
Nem rendelhető
8 800 Ft
Részletek








Amikor kinyitja a táskát, egy sor kiváló minőségű művészeti kelléket talál, rendezetten elrendezve és biztosítva a kijelölt rekeszekben. Így könnyebben tarthatod rendben a kellékeidet, anélkül, hogy aggódnod kellene kedvenc zsírkrétáid megrongálódása vagy eltörése miatt. A művészeti készletben mindenki számára van valami - színes filctollak, rajzceruzák és festékek a festéshez. Mind telített színekben, amelyek remekül mutatnak papíron vagy vásznon.
Két különböző vastagságú ceruza van benne, amelyek lehetővé teszik a különböző szintű árnyékolást és részletességet a rajzokon. A színes ceruzák élénk, telített színek széles skáláját kínálják, hogy mélységet és dimenziót adjon grafikáinak. A filctollak merész és pontos vonalakat biztosítanak, az akrilfestékek tökéletesek lesznek a vászonra festéshez, az akvarellfestékek pedig lágy és finom színborítást nyújtanak a kártyára festett képekhez. A készlet emellett hasznos kiegészítőket is tartalmaz, például radírt, ecsetet, hegyezőt és festékpalettát.
a készletben található sokféle tartozék lehetővé teszi, hogy nagy csoportban együtt festhessünk. Egy nagy kép csoportos festése? Mit szólnál egy gyors versenyhez, hogy ki tudja jobban lerajzolni az elefántot? Közös pillanatok a kicsivel? POSITÍV HATÁS - a rajzolásnak számos előnye van. Ideális módja a gyermekek motoros és mentális készségeinek fejlesztésére. Az alkotással megfigyelheti gyermeke fejlődését, fejlesztheti érzékenységét és serkentheti a koncentrációt. Ösztönzi a képzelet és a kreativitás fejlődését.







 

SPECIFIKÁCIÓK:

anyag: műanyag, fém, fa
tok színe: rózsaszín árnyalatai
elemek száma: 145
méret: 34 x 23 x 8,5
súly: 2,135 kg
súly csomagonként: 1,919 kg

A KÉSZLET TARTALMAZZA:

Színes ceruzák 28 db.
filctollak 33 db.
olajpasztell 24 db.
akvarellfestékek 24 db.
akrilfestékek 24 db.
radír 2 db.
festékpaletták 2 db.
ceruzák 2 db.
ecsetek 4 db
hegyező 1 db.
tok 1 db





Termékleírásaink és termékneveink gépi fordítóval készültek.







HOGYAN TUDOM MEGRENDELNI A TERMÉKET?

Honlapunkon regisztráció nélkül is tud vásárolni, valamint bankkártyás fizetésre is van lehetősége.

MobileHome webshopban a következőképpen tudja leadni megrendelését:

1. Válassza ki a megrendelni kívánt terméket,
2. helyezze kosárba a terméket,
3. kattintson a kosár gombra,
4. nézze át a megrendelését, kattintson megrendelés elküldése gombra,
5. töltse ki az adatait
6. válasszon fizetési és szállítási módot, majd fogadja el az ÁSZF-t, a megrendelése fizetési kötelezettséggel jár rubrikát pipálja ki, végül kattintson, a rendel gombra!
7. Vásárlás véglegesítése RENDEL gomb!


Adatok
Cikkszám:
5758850
Kiegészítő termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!