Felfújható hóember Ruhhy 22625
Felfújható hóember Ruhhy 22625
14 300 Ft

Felfújható hóember Ruhhy 22625

Cikkszám
5758898
Gyártó
Ruhhy
Garancia
1 hónap
Azonnal átvehető
14 300 Ft
Részletek



Ez az egyedi, LED-világítással ellátott dekoratív hóember a kertben és otthon is jól mutat. Hangsúlyozni fogja az ünnepi hangulatot, és vonzza a szomszédok, különösen a gyerekek figyelmét, akik tudni fogják, hogy közeleg a tél . Az aranyos kerek egyénnek fekete kalapja, piros orra és ajándékok vannak a kezében. Kiváló minőségű vízálló anyagokból készült, amelyek garantálják a tökéletes megjelenést sok éven át.
A hóember beépített kompresszorral rendelkezik, amely gyorsan feltölti levegővel és gyönyörűvé teszi a hóembert . Ezenkívül a dekoráció beépített forgó LED projektorral rendelkezik, amely belülről világítja meg . Sötétedés után a hóember az összes karácsonyi színben pompázik. A kivetítő 8 váltakozó világítási szekvenciával van programozva.
A hóember "erősítő rendszerrel van ellátva az ellenőrizetlen esések ellen" . A derékmagasságban található két hevederes hurok a figura stabilizálására szolgál, 2 kötélre rögzített 4 csap segítségével. Az izzó hóembert ezen felül 2 db kövekkel teli zsák nehezíti. A tasakok a figura belsejében helyezkednek el.
Időjárásálló - a dekoráció IP44 védelmi faktorral rendelkező tápegységgel van ellátva , így ellenáll az 1 mm-nél nagyobb szilárd tárgyakkal szembeni ütődéseknek és vízálló.









Fehér szín
anyag: műanyag
Beépített LED projektor: igen
váltakozó világítási sorrendek száma: 8
vízálló: IP44
méretek (magasság/átmérő): 155/80cm
tápkábel hossza: 195cm
súly: 0,4 kg
súly csomagban: 1,4 kg

Ez az egyedi dekoratív hóember LED világítással nagyszerűen fog kinézni mind a kertben, mind otthon.Hangsúlyozni fogja az ünnepi hangulatot és magára vonzza a szomszédok, különösen a gyerekek figyelmét, akik tudni fogják, hogy közeleg a tél. Az aranyos kerek egyénnek fekete kalapja, piros orra és ajándékok vannak a kezében. Kiváló minőségű vízálló anyagokból készült, amelyek garantálják a tökéletes megjelenést sok éven át. Ajándéknak is nagyszerű. Adj szeretteidnek és magadnak egy felejthetetlen karácsonyt.





Termékleírásaink és termékneveink gépi fordítóval készültek.







HOGYAN TUDOM MEGRENDELNI A TERMÉKET?

Honlapunkon regisztráció nélkül is tud vásárolni, valamint bankkártyás fizetésre is van lehetősége.

MobileHome webshopban a következőképpen tudja leadni megrendelését:

1. Válassza ki a megrendelni kívánt terméket,
2. helyezze kosárba a terméket,
3. kattintson a kosár gombra,
4. nézze át a megrendelését, kattintson megrendelés elküldése gombra,
5. töltse ki az adatait
6. válasszon fizetési és szállítási módot, majd fogadja el az ÁSZF-t, a megrendelése fizetési kötelezettséggel jár rubrikát pipálja ki, végül kattintson, a rendel gombra!
7. Vásárlás véglegesítése RENDEL gomb!


Adatok
transfer:
Utolsó darabok
Cikkszám:
5758898
Kiegészítő termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!