Etetőszék - szürke Kruzzel 22014

Cikkszám
5332755
Gyártó
Kruzzel
Garancia
1 hónap
Nem rendelhető
16 500 Ft
Részletek



Már 6 hónapos kortól használható, és ami a legfontosabb, együtt nő a gyermekével. Megfelelő konfigurációban a szék magas, ezért a szülő számára kényelmes az etetéshez, a lábak eltávolítása után a nagyobb gyermekek székévé, az asztal és a hevederek eltávolítása után pedig önálló székké válik.
Az 5 pontos biztonsági övek és a 4 csúszásmentes lábak gondoskodnak a kicsi biztonságáról. Székünkkel biztos lehet benne, hogy olyan termékkel rendelkezik: biztonságos, könnyen használható, amely ráadásul pozitív hatással van az Ön és gyermeke kényelmére.
A teteje teljesen kivehető. Az asztalra tálca helyezhető, pl. az étkezés tálalásához. A tálca könnyen tisztítható, és -20 és 100 ºC közötti hőmérsékletnek is ellenáll. Mit jelent ez Önnek és kisgyermekének? Felszolgálhatja gyermekének: jégkrémet, meleg levest vagy akár nagyon meleg tejet is.
Helyet takarít meg otthonában. Nem kell mindig kihajtva hagynia a széket. Nagyon egyszerű összecsukást követően néhány másodperc alatt kibontja, anélkül, hogy bármilyen más eszközre lenne szüksége. Így amikor nem használja, hajtsa össze, hogy ne foglaljon helyet. A lábtartó biztosítja, hogy gyermeke kényelmesen tudja használni.








hevederek: ötpontos
könnyen tisztítható: igen;
szín: szürke;
max: 15kg;
méretek: 90/66/66/66cm;
háttámla méretei: 33/29cm;
az ülés méretei: 27/29cm;
lábtartó magassága: 20cm;
súly csomagonként: 5kg


A KRUZZEL 6in1 szék ideális megoldás gyermeke mindennapi étkezéséhez. A szék könnyű, puha és könnyen használható. A szék akkor alkalmas, ha gyermeke 6 hónaposnál idősebb. Levehető, praktikus ökobőrből készült kárpitozással rendelkezik, amely könnyen tisztítható és kényelmes.





Termékleírásaink és termékneveink gépi fordítóval készültek.







HOGYAN TUDOM MEGRENDELNI A TERMÉKET?

Honlapunkon regisztráció nélkül is tud vásárolni, valamint bankkártyás fizetésre is van lehetősége.

MobileHome webshopban a következőképpen tudja leadni megrendelését:

1. Válassza ki a megrendelni kívánt terméket,
2. helyezze kosárba a terméket,
3. kattintson a kosár gombra,
4. nézze át a megrendelését, kattintson megrendelés elküldése gombra,
5. töltse ki az adatait
6. válasszon fizetési és szállítási módot, majd fogadja el az ÁSZF-t, a megrendelése fizetési kötelezettséggel jár rubrikát pipálja ki, végül kattintson, a rendel gombra!
7. Vásárlás véglegesítése RENDEL gomb!


Adatok
Cikkszám:
5332755
Kiegészítő termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!