Elektromos lábmelegítő Ruhhy 21885
Elektromos lábmelegítő Ruhhy 21885
11 000 Ft

Elektromos lábmelegítő Ruhhy 21885

Cikkszám
5688673
Gyártó
Ruhhy
Garancia
1 hónap
Rendelhető
11 000 Ft
Részletek









Ahelyett, hogy a fűtőtesteket a maximumra tekerné, dőljön hátra a fotelben vagy az ágyban, tegye a lábát a fűtőtestbe, és élvezze a személyre szabott meleget száraz levegő és magas fűtésszámlák nélkül.
A melegítőbetét kivehető, így fenntartja a higiéniát. A betét kézzel és mosógépben is mosható max. 30 fokon.
Az elektromos cipő távirányítója nagyon intuitív. Segítségével beállíthatja a fűtés intenzitásának három szintje közül az egyiket. A kijelzett érték háttérvilágítással rendelkezik, így a távirányító használata még este sem okoz gondot.
A fűtőtakaró használata biztonságos, és a kívánt hőmérsékletet gyorsan eléri. A beépített automatikus kikapcsolásnak köszönhetően nem kell aggódnia a takaró túlmelegedése miatt. A takaró 90 perc elteltével kikapcsolja magát. Ha még mindig melegíteni szeretné a lábát, 5-10 perc múlva kapcsolja be újra.








szín: szürke anyag: műanyag, gyapjú üzemmódok száma: Teljesítményszintek száma: 3: (45/55/65°C) teljesítmény: 100 W feszültség: 220 - 240 V 50 Hz méretek: 30 x 30 x 24 cm súly: 660g súly csomagonként: 900g

Nem szereted a hideg őszi és téli estéket, a hűvös reggelek pedig álmatlanná és nyűgössé tesznek? Milliókat költ fűtésre, és úgyis hagymás ruhákban, zsebkendő- és fájdalomcsillapító készlettel tér nyugovóra? A távirányítós lábmelegítő tökéletes ajándék, amit alkalomtól függetlenül készíthetsz magadnak.





Termékleírásaink és termékneveink gépi fordítóval készültek.







HOGYAN TUDOM MEGRENDELNI A TERMÉKET?

Honlapunkon regisztráció nélkül is tud vásárolni, valamint bankkártyás fizetésre is van lehetősége.

MobileHome webshopban a következőképpen tudja leadni megrendelését:

1. Válassza ki a megrendelni kívánt terméket,
2. helyezze kosárba a terméket,
3. kattintson a kosár gombra,
4. nézze át a megrendelését, kattintson megrendelés elküldése gombra,
5. töltse ki az adatait
6. válasszon fizetési és szállítási módot, majd fogadja el az ÁSZF-t, a megrendelése fizetési kötelezettséggel jár rubrikát pipálja ki, végül kattintson, a rendel gombra!
7. Vásárlás véglegesítése RENDEL gomb!


Adatok
Cikkszám:
5688673
Kiegészítő termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!