Elektromos darts Trizand 22814
Elektromos darts Trizand 22814
14 100 Ft

Elektromos darts Trizand 22814

Cikkszám
5805204
Gyártó
Trizand
Garancia
1 hónap
Rendelhető
14 100 Ft
Részletek



A céltábla tartós és hosszú élettartamú konstrukcióval rendelkezik, amely hosszú időn keresztül lehetővé teszi a problémamentes használatot. Az elektronikus funkció pontos találatfelismerést biztosít, így a játék izgalmasabbá, az eredmények pedig pontosabbá és igazságosabbá válnak. A darttábla nagyméretű, az eltalált céltábla átmérője 34,5 cm. Ezenkívül 27 beépített játék közül választhat. A dartsokat a készlet tartalmazza.
A professzionális készülék 27 beépített játéktípussal rendelkezik, amelyek konfigurálhatók, így akár 423 játékkombináció is elérhető. Tehát bőven van miből választani! A tárcsázó bármelyik partit vagy társasági összejövetelt feldobja.
Egyszerre akár 16 személyt is szórakoztathat, a játék egyénileg és csapatos opcióban is játszható. Ez a fajta társas játékmód rengeteg szórakozást nyújt játék közben. A korongnak csak egy falszakaszra van szüksége, és órákra elszakíthatja a családtagokat a tévéképernyőtől és az okostelefontól.
A táblára szerelve tájékoztatnak a játék aktuális állásáról, valamint az egyes játékosok és csapatok pontszámairól. Hangjelzésekkel is. A készülék hálózati áramról vagy 4 darab AA elemmel működik. A professzionális elektronikus dart - darts játék ajándékként is jól használható.









játékosok száma: 1 - 16
játékok száma: (243 kombináció)
8 fokozatú hangerőszabályozás: igen (beleértve a némítást is)
6 darts mellékelve
24 cserélhető, megerősített tartalék dartshegy
mélyedések a darts-ok számára: igen 6
tápellátás: hálózatról vagy akkumulátorról
méretek: 43 x 51,5 cm
súly: 1,596 kg
csomagolási súly: 2,39 kg

 

Az elektronikus darts játék - darts, egy nagyszerű ügyességi játék kezdőknek és haladóknak egyaránt. Nemcsak a koncentrációt, hanem a kézügyességet és az általános kézügyességet is fejleszti. A professzionális dart - elektronikus céltábla készlet nagyszerű játékot tesz lehetővé a 34,5 cm átmérőjű céltáblán. Ez lehetővé teszi, hogy sok időt töltsön együtt a családdal vagy a barátokkal. Akár egyéni játékmódban versenyezhetsz, akár csapatjáték módban építhetitek együtt a sikert, akár 27 játéktípus áll rendelkezésre. A kiegészítő konfigurálási lehetőséggel az elektronikus pajzs akár 243 játékmóddal is rendelkezik, így hosszú ideig élvezheti a játékot, és felfedezheti a benne rejlő új lehetőségeket. A játék beépített hangszóróval rendelkezik, amelyen keresztül a játék aktuális állapotára vonatkozó üzenethangok szólalnak meg. A szoftver lehetővé teszi, hogy 16 ember egyszerre játsszon egyéni vagy csapatjáték opcióban.





Termékleírásaink és termékneveink gépi fordítóval készültek.







HOGYAN TUDOM MEGRENDELNI A TERMÉKET?

Honlapunkon regisztráció nélkül is tud vásárolni, valamint bankkártyás fizetésre is van lehetősége.

MobileHome webshopban a következőképpen tudja leadni megrendelését:

1. Válassza ki a megrendelni kívánt terméket,
2. helyezze kosárba a terméket,
3. kattintson a kosár gombra,
4. nézze át a megrendelését, kattintson megrendelés elküldése gombra,
5. töltse ki az adatait
6. válasszon fizetési és szállítási módot, majd fogadja el az ÁSZF-t, a megrendelése fizetési kötelezettséggel jár rubrikát pipálja ki, végül kattintson, a rendel gombra!
7. Vásárlás véglegesítése RENDEL gomb!


Adatok
Cikkszám:
5805204
Kiegészítő termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!