Eldobható fa kés 10 darab
Eldobható fa kés 10 darab
2 500 Ft

Eldobható fa kés 10 darab

Cikkszám
899283
Gyártó
MH Protect
Anyag
fa
Garancia
1 hónap
Rendelhető
2 500 Ft
Részletek
> Soha nem voltunk őrült ökológusok. Igen, szétválasztottuk a szemetet, nem vittük őket az erdőbe. Kedveltük az állatainkat, és soha nem bántottuk őket. Úgy gondoltuk, hogy ez elég. Csak az óceánokban fekvő szemétkupacok látványa fordította fel a fejünket fejjel. Megértettük, hogy ez a szemétünk. Mindennapi döntéseinknek és szokásainknak köszönhető, hogy több száz tonna műanyag landol a folyókban és óceánokban. Valaki egyszer azt mondta, hogy a világ nagy változása egy kis változással kezdődik önmagában. Ezen az úton akarunk járni. Elkezdjük az újrafelhasználható termékek használatát, és ahol nem tudjuk felhasználni őket, megpróbáljuk elkerülni a műanyagokat. Néhány hónapja megpróbálunk faedényeket és evőeszközöket vagy papírszalmákat hozni kínálatunkba. Sikerult. Ezzel párhuzamosan bevezetjük a tömör acélból vagy teflonból készült grilltálcákat, amelyek ismételten használhatók. Azt akarjuk, hogy ez legyen a mi kis, nagy változásunk. Grillezésre jó.

& middot; Evőeszközeink kizárólag kiváló minőségű nyírfából készülnek - előállításukhoz nem használnak vegyszereket vagy edzőket. Amit kap, az egyszerűen egy fadarab, megfelelően formázva és díszítve. Teljesen természetesek és komposztálhatók, bomlási folyamatuk körülbelül 90 napig tart - mit jelent ez? Használat után bedobhatja a komposztálóba, és ha el is veszítené valahol a fűben, három hónap után valószínűleg a természet fogja kezelni őket. A nyír meglehetősen gyorsan növekvő fa, és mindenekelőtt nagyon egészséges és emberbarát - valószínűleg mindenki hallott már azokról a pozitívumokról, amelyek e fák közvetlen közelében vannak, és néhányuknak valószínűleg lehetősége volt kipróbálni az osko nevű nyírlevet. Nem változtatják meg az étel ízét - ez a nyír tulajdonságainak is köszönhető. Ebben a fában nagyon kevés a tannin és szinte nincs gyanta. Emiatt nem túl alkalmas építkezésre, de tökéletesen alkalmas edényeinkhez és evőeszközeinkhez. Termékeink nagyon szilárdak - sokkal erősebbek, mint a hasonló műanyag termékek, ugyanakkor meleg és hideg ételeknek szentelik őket. Evőeszközeinket, tányérjainkat és szívószálainkat szabadtéri rendezvényeknek, grilleknek és piknikeknek szenteljük. De tényleg mindenhol működnek. Ha kivisz, megrendel egy italt vagy sört, krumplit a parton, gofrit vagy palacsintát a partin - vegye figyelembe, hogy mennyi szemét landol a legközelebbi kukában. Kérdezze meg legalább, hogy nem tudja-e beszerezni papírszalmával vagy fa tálcán. Legyen ezek a kis változtatások.


& nbsp;Termékleírásaink és termékneveink gépi fordítóval készültek.HOGYAN TUDOM MEGRENDELNI A TERMÉKET?

Honlapunkon regisztráció nélkül is tud vásárolni, valamint bankkártyás fizetésre is van lehetősége.

MobileHome webshopban a következőképpen tudja leadni megrendelését:

1. Válassza ki a megrendelni kívánt terméket,
2. helyezze kosárba a terméket,
3. kattintson a kosár gombra,
4. nézze át a megrendelését, kattintson megrendelés elküldése gombra,
5. töltse ki az adatait
6. válasszon fizetési és szállítási módot, majd fogadja el az ÁSZF-t, a megrendelése fizetési kötelezettséggel jár rubrikát pipálja ki, végül kattintson, a rendel gombra!
7. Vásárlás véglegesítése RENDEL gomb!


Adatok
Cikkszám:
899283
Kiegészítő termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!