Blokkok Meli Basic rózsaszín 300 db 50025
Blokkok Meli Basic rózsaszín 300 db 50025
24 900 Ft

Blokkok Meli Basic rózsaszín 300 db 50025

Cikkszám
6004233
Szín
rózsaszín
Garancia
1 hónap
Rendelhető
24 900 Ft
Részletek
A Wafle blokkolja a meli basic rózsaszín 300 elem minden gyermek számára javaslatot. Egy nagyszerű készlet lehetővé teszi bármilyen szerkezet felépítését. A blokkok nagyon könnyű kapcsolatba lépni egymással, kellemes az érintéshez szép színekben. Az egyszerű puzzle-szerű formák lehetővé teszik bármilyen alak létrehozását, mind lapos, mind térbeli. Fedezze fel a létrehozás örömét a MELI alapkészlettel, amely akár 300 elemet tartalmaz a kreatív szórakozás érdekében! Ahogy a halmazban szereplő elemek száma növekszik, a kis kezek és a fejek kihívásának mértéke növekszik, de még érdekesebbé válik! Vagy talán meghívja a szüleit és a testvéreidet? Minél több ötlet, annál nagyobb a létrehozás öröme. A színes blokkok, mint például a rejtvények, könnyen csatlakoztathatók, és lehetőséget adnak arra, hogy további modelleket gyűjtsenek - az állatoktól és a karakterektől a járművekig és a bonyolultabb konstrukciókig. Ne aggódjon az ötletek hiánya miatt - új inspirációk találhatók a csatolt füzetben.
Egy blokk méret:- 2,5 x 2,5 x 0,5 cmset tartalmazza:- 300 színes blokkok- kép utasítás
A blokkok segítenek az új formák, színek megismerésében és a kézi készségek fejlesztésében. Oktatási, kreatív, teljes értékű, nagyon esztétikai szempontból készített szuperblokkok, ahonnan egy gyermek gyönyörű épületeket építhet. A blokkokat úgy tervezték, hogy stimulálják a gyermek fejlődő érzékeit: látás a színeken keresztül, és érintse meg az eredeti alakot. A készlet csomagolva van Eredeti színes csomagolásban, tökéletes ajándékhoz. A Jokomisiada üzletben nagyon nagy választékot talál a gyermekek számára.

Termékleírásaink és termékneveink gépi fordítóval készültek.







HOGYAN TUDOM MEGRENDELNI A TERMÉKET?

Honlapunkon regisztráció nélkül is tud vásárolni, valamint bankkártyás fizetésre is van lehetősége.

MobileHome webshopban a következőképpen tudja leadni megrendelését:

1. Válassza ki a megrendelni kívánt terméket,
2. helyezze kosárba a terméket,
3. kattintson a kosár gombra,
4. nézze át a megrendelését, kattintson megrendelés elküldése gombra,
5. töltse ki az adatait
6. válasszon fizetési és szállítási módot, majd fogadja el az ÁSZF-t, a megrendelése fizetési kötelezettséggel jár rubrikát pipálja ki, végül kattintson, a rendel gombra!
7. Vásárlás véglegesítése RENDEL gomb!


Adatok
Cikkszám:
6004233
Kiegészítő termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!