A szabadságolások miatt telefonon csak korlátozottan vagyunk elérhetőek. Minden erőnkkel a csomagok összekészítésére, feladására, valamint a kiszolgálásra összpontosítunk. Kérjük, a gyorsabb ügyintézés érdekében e-mailben vegye fel velünk a kapcsolatot!

Cégünk új helyre költözött 1147. Bp. Zsolnay Vilmos u. 13

Ingyenes parkolási lehetőség

Blaupunkt álló ventilátor ASF501
Blaupunkt álló ventilátor ASF501
16 500 Ft

Blaupunkt álló ventilátor ASF501

Cikkszám
894546
Gyártó
Blaupunkt
Kompatibilitás (gyártó)
Blaupunkt
Garancia
1 hónap
Rendelhető
16 500 Ft
Részletek
Blaupunkt ASF501 álló ventilátor. A padlóra szerelhető ventilátor meleg időben megkönnyebbülést biztosít minden olyan helyen, ahol a légkondicionáló rendszer telepítése nem lehetséges. A kellemes szellő csökkenti a hőmérsékletet, és lehetővé teszi a pihenést.

A Blaupunkt Padlófűtéses Ventilátor ASF501 az Ön szövetségese a nyári napok melegének megóvására. Három sebességbeállítás segítségével beállíthatja annak működését a saját preferenciái szerint. Indítsa el a készüléket a három nyomógomb valamelyikének megnyomásával: 1 - alacsony sebességnél, 2 - közepes sebességnél és 3 - nagy sebességnél.

A nagy teljesítményű rézmotor és a 40 cm-es ventilátor átmérője erős légfúvást biztosít, míg az oszcilláció biztosítja a levegő egyenletes eloszlását a helyiségben. A ventilátor dőlésszögének és magasságának beállításával megváltoztathatja a légfúvás irányát és testreszabhatja működését az Ön igényei szerint. Az oszcillációs funkció, amelyet az oszcillációs zár gomb megnyomásával aktiválnak, azt jelenti, hogy a ventilátor felváltva jobbra és balra forog, biztosítva a levegő egyenletes eloszlását az egész helyiségben.

Ez a megbízható és csendes modell éjjel is használható, mivel a zajszint csökken, a pengék speciális kialakításának köszönhetően. A legalacsonyabb sebességnél térfogata 40 dB alatt van.

A biztonságot a használat során a készülék hátulján található műanyag rács és az elülső részén található merev fémrács biztosítja, amely nagyon kevés időt vesz igénybe a tisztításhoz.

A ventilátor modern kialakítása, robosztus felépítése és csendes, klasszikus színei lehetővé teszik, hogy illeszkedjen bármilyen modern belső térbe.

Termékleírásaink és termékneveink gépi fordítóval készültek.

HOGYAN TUDOM MEGRENDELNI A TERMÉKET?

Honlapunkon regisztráció nélkül is tud vásárolni, valamint bankkártyás fizetésre is van lehetősége.

MobileHome webshopban a következőképpen tudja leadni megrendelését:

1. Válassza ki a megrendelni kívánt terméket,
2. helyezze kosárba a terméket,
3. kattintson a kosár gombra,
4. nézze át a megrendelését, kattintson megrendelés elküldése gombra,
5. töltse ki az adatait
6. válasszon fizetési és szállítási módot, majd fogadja el az ÁSZF-t, a megrendelése fizetési kötelezettséggel jár rubrikát pipálja ki, végül kattintson, a rendel gombra!
7. Vásárlás véglegesítése RENDEL gomb!


Adatok
Cikkszám:
894546
Kiegészítő termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!