Bestway légmatrac Pavillo 203cmx152cm 67003
Bestway légmatrac Pavillo 203cmx152cm 67003
23 100 Ft

Bestway légmatrac Pavillo 203cmx152cm 67003

Cikkszám
6003791
Garancia
1 hónap
Rendelhető
23 100 Ft
Részletek
A Bestway Pavillo kétszemélyes velúr matrac ideális Bestway ajánlat az emberek számára, akik értékelik a kényelmet és a kényelmet. Természetesen alkalmas lesz mind külső, mind belső használatra. A matrac minden bizonnyal hasznos lesz otthon, pl. Azok a vendégek látogatása során, akik nem lesznek képesek hazatérni és éjszakai tartózkodást igényelniük. Kiválóan alkalmas a természet mellkasába, kempingbe vagy a tengerparton fekve.
A 203 cm x 152 cm x 22 cm méretű matrac könnyedén és kényelmesen képes befogadni két -négy embert. Ezen túlmenően a matrac felülete velúrból készült, kellemes tapintás.
A matrac tartós, megerősített PVC anyagból készül. A matrac felépítését a tekercs-gerenda rendszer gondozta, amely a belső vízszintes csövek segítségével stabilan összeköti két felületet és megakadályozza a matrac deformációját a test súlya alatt. Még ha több ember is van a matracon egyszerre, a súly egyenletesen oszlik meg a teljes felületen. A matrac percek alatt felfújódik, tehát pontosan készen áll, amikor szüksége van rá. Az egész kiváló minőségű anyagokból készül, amelyeket nagyon könnyű tisztítani. A matrac a leereszkedés és a hajtogatás után kevés helyet foglal el a szekrényben vagy a hátizsákban.
Használat után a terméket meg kell emelni a szilárdságának fenntartása érdekében.
A készlet tartalmaz egy elővigyázatossági biztonsági javítást. Működési specifikáció: - Tartós vinil anyag - Kényelmes velúr alvó felület - maximális terhelés 300 - Építés egy tekercs -sugaras keret alapján - spirális felfújható hordozó - Gyors szivattyú szelep - Gyorskioldó légszelep blokáddal - Navy kék készlet: - Matrac 203 cm x x x x x 152 cm x 22 cm - A javító javítás tartalmazott méretek: - Hossz: 203 cm - Szélesség: 152 cm - Magasság: 22 cm könnyen felfújható, leereszthető és tárolható Kényelmesen, kényelmesen és szabadon, amikor csak szüksége van rá. A Jokomisiada üzlet matracok széles választékát kínálja.

Termékleírásaink és termékneveink gépi fordítóval készültek.







HOGYAN TUDOM MEGRENDELNI A TERMÉKET?

Honlapunkon regisztráció nélkül is tud vásárolni, valamint bankkártyás fizetésre is van lehetősége.

MobileHome webshopban a következőképpen tudja leadni megrendelését:

1. Válassza ki a megrendelni kívánt terméket,
2. helyezze kosárba a terméket,
3. kattintson a kosár gombra,
4. nézze át a megrendelését, kattintson megrendelés elküldése gombra,
5. töltse ki az adatait
6. válasszon fizetési és szállítási módot, majd fogadja el az ÁSZF-t, a megrendelése fizetési kötelezettséggel jár rubrikát pipálja ki, végül kattintson, a rendel gombra!
7. Vásárlás véglegesítése RENDEL gomb!


Adatok
Cikkszám:
6003791
Kiegészítő termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!