Bestway bársonyos légmatrac 191x137cm 67002
Bestway bársonyos légmatrac 191x137cm 67002
19 800 Ft

Bestway bársonyos légmatrac 191x137cm 67002

Cikkszám
6004169
Garancia
1 hónap
Rendelhető
19 800 Ft
Részletek
A Bestway kétszemélyes velúr matrac, 191 x 137 x 22 cm méretű, tökéletes beltéri és kültéri használatra. Jó, ha otthon van egy ilyen matrac, jól fog működni, ha olyan vendégeket látogat, akik nyilvánvaló okokból fog Nem lehet hazatérni, és éjszakai tartózkodásra van szüksége. Kiválóan alkalmas kempingre, miközben a tengerparton fekszik. Kényelmes és kényelmes. A matrac felépítését a tekercs-gerenda rendszer gondoskodta, amely stabilan összeköti a két felületet a belsejében lévő vízszintes csövek segítségével. A megfelelő méret könnyen befogadhat két embert, maximális súlya 300 kg. A velúr felülete kellemes az érintéshez. Használat után a terméket meg kell emelni a szilárdságának fenntartása érdekében. A készlet tartalmaz egy elővigyázatossági biztonsági javítást.
Működési specifikáció:- Tartós vinil anyag, amelyet korábban tesztelt, tartós PVC anyagból készítenek- Kényelmes velúr alvófelület- maximális terhelés 300 kg- tökéletes otthoni és kempingszerkezethez- tekercs-sugaras keret alapján- Gyors szivattyúszelep- Gyors leeresztési szelep zárral- sötétkék
A készlet tartalmazza:- 191 x 137 x 22 cm matrac- nagy teherbírású javító javítás
Az erős tekercs-gerendaépítésnek köszönhetően a matrac nem deformálódik a test súlya alatt. Még ha több ember is van a matracon egyszerre, a súly egyenletesen oszlik meg a teljes felületen. A matrac tartós, megerősített PVC anyagból készül. A matrac felső részét pelyhesített anyag borítja, amely kellemes az érintéshez, amely biztosítja a kellemes pihenést. Az egész kiváló minőségű anyagokból készül, amelyeket nagyon könnyű tisztítani. A leereszkedés és a hajtogatás után a matrac kevés helyet foglal el a szekrényben vagy a hátizsákban. Ideális megoldás azoknak az embereknek, akik szeretnek pihenni a természetben, de értékelik a kényelmet. A Jokomisiada matracok széles választékát kínálja.

Termékleírásaink és termékneveink gépi fordítóval készültek.







HOGYAN TUDOM MEGRENDELNI A TERMÉKET?

Honlapunkon regisztráció nélkül is tud vásárolni, valamint bankkártyás fizetésre is van lehetősége.

MobileHome webshopban a következőképpen tudja leadni megrendelését:

1. Válassza ki a megrendelni kívánt terméket,
2. helyezze kosárba a terméket,
3. kattintson a kosár gombra,
4. nézze át a megrendelését, kattintson megrendelés elküldése gombra,
5. töltse ki az adatait
6. válasszon fizetési és szállítási módot, majd fogadja el az ÁSZF-t, a megrendelése fizetési kötelezettséggel jár rubrikát pipálja ki, végül kattintson, a rendel gombra!
7. Vásárlás véglegesítése RENDEL gomb!


Adatok
Cikkszám:
6004169
Kiegészítő termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!