Bestway ágy matrac Unicorn 196x104cm 67713
Bestway ágy matrac Unicorn 196x104cm 67713
30 700 Ft

Bestway ágy matrac Unicorn 196x104cm 67713

Cikkszám
6003801
Garancia
1 hónap
Rendelhető
30 700 Ft
Részletek
A Bestway Unicorn Bed Air Matrac. A tündérmese felfújható, ennivaló, a gyermekek matracja lehetővé teszi, hogy bármikor pihenjen. Egy olyan matrac, amely kellemes az érintőképességhez, grafikával és egyszarvú dekoratív elemekkel. A matrac nagyszerű dekoráció lehet a gyermek szobájához, és a mese történeteket is kedvelheti. Vigye magával a matracot is egy utazásra, hogy a kisgyermeke jól érezze magát az alvás helyének megváltoztatásával. A matrac jól fog működni a kis vendégek számára is, akik éjszakánként maradnak. Gyermekek képzelete!
Működési specifikáció:- Korábban tesztelt, tartós vinil anyag- Kényelmes velúr alvó felület- bordázott szerkezet, biztosítva az alvás kényelmét- a matracban lévő mélyedés, hogy megakadályozzák a gyermeket az ágyról- felfújható háttámlák- gyermekek számára- 3- Biztonsági szelepek- Gyorskioldás Légszelep blokáddal- erős javító tapasz
Méretek:- Magasság: 84 cm (beleértve a párnát)- Szélesség: 104 cm- hosszú: 196 cm
A matrac tökéletes lesz az utazáshoz, anélkül, hogy sok helyet foglalna el, és minden gyermek számára kényelmes alvást biztosít. Egy felfújható matrac sok helyzetben gyakorlati alkalmazást alkalmaz. Ideális megoldás azoknak az embereknek, akik értékelik a kényelmet. A Jokomisiada áruház matracok széles választékát kínálja gyermekeknek alváshoz és úszáshoz.

Termékleírásaink és termékneveink gépi fordítóval készültek.







HOGYAN TUDOM MEGRENDELNI A TERMÉKET?

Honlapunkon regisztráció nélkül is tud vásárolni, valamint bankkártyás fizetésre is van lehetősége.

MobileHome webshopban a következőképpen tudja leadni megrendelését:

1. Válassza ki a megrendelni kívánt terméket,
2. helyezze kosárba a terméket,
3. kattintson a kosár gombra,
4. nézze át a megrendelését, kattintson megrendelés elküldése gombra,
5. töltse ki az adatait
6. válasszon fizetési és szállítási módot, majd fogadja el az ÁSZF-t, a megrendelése fizetési kötelezettséggel jár rubrikát pipálja ki, végül kattintson, a rendel gombra!
7. Vásárlás véglegesítése RENDEL gomb!


Adatok
Cikkszám:
6003801
Kiegészítő termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!