Bestway Tourist sátor RAMBLE 2 1x2x1 m 68001
Bestway Tourist sátor RAMBLE 2 1x2x1 m 68001
24 600 Ft

Bestway Tourist sátor RAMBLE 2 1x2x1 m 68001

Cikkszám
6004159
Kábel hossza
2 méter
Garancia
1 hónap
Rendelhető
24 600 Ft
Részletek
A Bestway -ből származó Ramble X2 kemping sátor megfelel az összes napozó és még sok más elvárásainak. Egy felnőtt ember számára egy 100 x 200 x 100 cm méretű turisztikai sátr, és két kis gyermek számára menedéket nyújthat a nap sugarai, szél vagy eső. Ennek a sátornak az az előnye, hogy az anyagból készült szövet rendkívül ellenálló anyaggal rendelkezik a külső tényezőkkel szemben. A vízben lévő gyermekek biztonságán kívül érdemes emlékezni a gyermek finom bőrének megfelelő védelmére. A sátor menedéket biztosít egy gyermeknek, egy idős embernek, vagy kis magánéletet nyújt az ápoló anyának.
A sátor 170 t poliészterből készül, 110 g / m² membránnal, amely garantálja az eső és a nedvesség elleni hatékony védelmet. Egy ilyen szövet szintén sokkal ellenállóbb a szakadás, a fakulás és a szennyeződés szempontjából is. És ha igen, akkor nagyon könnyű tisztítani nedves ruhával. A Bestway Tourist and Beach Sátra saját padlóval is rendelkezik, amely további védelmet nyújt nekünk a homok és a fű ellen. A készlet tartalmaz egy praktikus táskát, amelybe könnyű beilleszteni és könnyen szállítani, és a csapok védelme érdekében.
A Bestway Beach Sátor specifikációja:- Gyors és egyszerűen telepíthető- Könnyű és praktikus- Belső zsebével- Gyakorlati táska az egyszerű szállításhoz- 1 felnőtt számára
Műszaki adatok:- Méretek 100 x 200 x 100 cm- Anyagpoliter 170T PA 300mm- 110G / m² PE membrán-méretek- a hering 160 x 3,8 mm-es súlya 1,30 kg
A sátor, az egyszerű hajtogatásnak és az alacsony súlynak köszönhetően, nem foglal el sok helyet, és mindig helyet fog találni az autó csomagtartójában vagy egy turisztikai hátizsákban, mint a tengerpart vagy a kemping nélkülözhetetlen támaszpontja. Ellenőrizze az ajánlatunkban elérhető kempingtermékeket is.

Termékleírásaink és termékneveink gépi fordítóval készültek.







HOGYAN TUDOM MEGRENDELNI A TERMÉKET?

Honlapunkon regisztráció nélkül is tud vásárolni, valamint bankkártyás fizetésre is van lehetősége.

MobileHome webshopban a következőképpen tudja leadni megrendelését:

1. Válassza ki a megrendelni kívánt terméket,
2. helyezze kosárba a terméket,
3. kattintson a kosár gombra,
4. nézze át a megrendelését, kattintson megrendelés elküldése gombra,
5. töltse ki az adatait
6. válasszon fizetési és szállítási módot, majd fogadja el az ÁSZF-t, a megrendelése fizetési kötelezettséggel jár rubrikát pipálja ki, végül kattintson, a rendel gombra!
7. Vásárlás véglegesítése RENDEL gomb!


Adatok
Cikkszám:
6004159
Kiegészítő termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!