Bestway SUP deszka AquaGlider 320cm pumpás 65347
Bestway SUP deszka AquaGlider 320cm pumpás 65347
103 100 Ft

Bestway SUP deszka AquaGlider 320cm pumpás 65347

Cikkszám
6004105
Garancia
1 hónap
Rendelhető
103 100 Ft
Részletek
A felfújható felállító Aqua Glider Board a Bestway által, a 320 x 79 x 12 cm méretű méretű, tökéletes módja annak, hogy a szabadidejét aktívan a víz mellett töltse. Egy jól elkészített tábla, amely nem csúszós felülettel rendelkezik, nagyon jól profilozva egy rugalmas surf pórázzal, egynél több víztestben jól fog működni. A tábla nagyon könnyen használható, könnyen pumpálható kézi szivattyúval. A rugalmas vonalak jól működnek, ha például uszonyokat, maszkokat vagy kiegészítő poggyászokat hordoznak ... a nagyon nagy elmozdulásnak köszönhetően könnyen megemelheti a maximális testtömegű, 110 kg -os személyt (beleértve a poggyászot is). A készlet tartalmaz egy Erős lapát, kézi szivattyú, póráz, hátizsák, 2 kivehető uszony és javító készlet. Ez nélkülözhetetlen eleme a víztestek hosszú utazásainak ünnepi poggyászának. Ha inkább az aktív pihenést szereti, mint a tengerparton való pihenést, ez a termék csak az Ön számára! A felfújható tábla tökéletes lesz a szörfözéshez és a jógához. Az úszás vége után a tábla könnyen leereszkedhet és tárolható egy speciális hátizsákban, amelyet a készlet tartalmaz.
MEGÁLLAPÍTÁS:- 1 személy szörfdeszka- Különleges csepp öltésből készült anyagból készült, amely könnyű és tartós- Tritechtm felszíni anyag, speciális teszteknek vetve, megerősítve annak kiváló tartósságát és ellenállását az UV-sugarakkal szemben- Tökéletes forma hosszabb és gyorsabb úszáshoz, nyugodt vízben. elasztikus zsinór az elülső és a hátsó részen, hogy úszás közben biztosítsa a poggyászot- Kényelmes fogantyú az egyszerű hordozáshoz- nem csúszás nélküli vontató párnák- maximális terhelés 110 kg-os- 2 uszony
A készlet tartalmazza:- Táblázat-állítható evezős kézi szivattyú- Rugalmas szörfös póráz fogantyúval- 2 uszony-javító készlet
Paraméterek:- Beszédméretek 320 x 79 x 12 cm-tábla súlya 12 kg- maximális terhelés 110 kg-os sors 1 személy
Elegendő felfújni, és élvezheti a kreatív szabadidőt. Mint egy engedéllyel rendelkező disztribútor, a Jokomisiada új terméket kínál, eredetileg csomagolva, amelyet a gyártó garanciája fedez.

Termékleírásaink és termékneveink gépi fordítóval készültek.







HOGYAN TUDOM MEGRENDELNI A TERMÉKET?

Honlapunkon regisztráció nélkül is tud vásárolni, valamint bankkártyás fizetésre is van lehetősége.

MobileHome webshopban a következőképpen tudja leadni megrendelését:

1. Válassza ki a megrendelni kívánt terméket,
2. helyezze kosárba a terméket,
3. kattintson a kosár gombra,
4. nézze át a megrendelését, kattintson megrendelés elküldése gombra,
5. töltse ki az adatait
6. válasszon fizetési és szállítási módot, majd fogadja el az ÁSZF-t, a megrendelése fizetési kötelezettséggel jár rubrikát pipálja ki, végül kattintson, a rendel gombra!
7. Vásárlás véglegesítése RENDEL gomb!


Adatok
Cikkszám:
6004105
Kiegészítő termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!