3D toll varázstoll 3D + utántöltő #3932
3D toll varázstoll 3D + utántöltő #3932
23 000 Ft

3D toll varázstoll 3D + utántöltő #3932

Cikkszám
6003371
Garancia
1 hónap
Rendelhető
23 000 Ft
Részletek
Egy 3D-s toll, amelynek köszönhetően háromdimenziós formákat hozhat létre, és itt az egyetlen korlátozás a képzeleted. A készlet színes betéteket tartalmaz, teljes hossza körülbelül 6 m, így azonnal elkezdheti a játékot. A "mágikus ceruzával" való játék nagyon egyszerű és intuitív, ugyanakkor hihetetlenül lenyűgöző. A toll rendkívül praktikus és könnyen használható, könnyű és mobil, bárhová elveheti azt. Készítsen érdekes és meglepő mintákat, ossza meg kreativitását a barátaival! Elég ahhoz, hogy a patront a megfelelő tartályba tegye, és megnyomja a gombot az eszköz felmelegedéséhez. Néhány másodperc múlva formákat hozhat létre.
Hogyan működik egy 3D -s toll? A létrehozás megkezdéséhez csatlakoztassa a tollat ​​a tápegységhez az USB -kábellel, és nyomja meg a Start gombot. Amikor a toll használatra kész, a készülék LED -dióda megváltoztatja színét. Ezután csak tegye az izzószálat a tollal a kijelölt lyukba, és elkezdhetjük a létrehozását. Amikor meg akarjuk változtatni a színt, egyszerűen eltávolítjuk a korábban beillesztett izzószálat, és egy patronra cseréljük, más színű tollunknak három gombja van. Felelős:- A 3D-s nyomtatás engedélyezése / letiltása,- Az izzószál sebességének szabályozása (beszúrás)- Az izzószál eltávolítása a fúvókarányból, miután a még mindig meleg tollal játszott, vegye le az izzólámaszt a fúvókából.
A készlet tartalmazza:- 3D PEN-USB töltő-PCL patronok (kb. 19 cm.
A játék után kapcsolja ki teljesen a játékot, és győződjön meg arról, hogy a patron nem marad -e a nyomtató fúvókájában, mivel ez károsíthatja a játékot. A 3D tollat ​​úgy tervezték, hogy biztosítsa a biztonságos játékot. A játék lehetővé teszi a térbeli képzelet és a szem-kéz koordináció kialakulását. A szórakozás újdonság lesz a gyermekek számára, és remek alternatíva lesz a számítógép vagy a TV előtti üléshez. Az öngyártó figura dekorációvá válhat egy büszke építész szobájához vagy egyedülálló ajándékhoz egy szeretett ember számára.
A készlet egy színes, szép dobozba van csomagolva, tökéletes az ajándékhoz. A műanyag és kreatív játékok legnagyobb választéka a Jokomisiada üzletben található.

Termékleírásaink és termékneveink gépi fordítóval készültek.







HOGYAN TUDOM MEGRENDELNI A TERMÉKET?

Honlapunkon regisztráció nélkül is tud vásárolni, valamint bankkártyás fizetésre is van lehetősége.

MobileHome webshopban a következőképpen tudja leadni megrendelését:

1. Válassza ki a megrendelni kívánt terméket,
2. helyezze kosárba a terméket,
3. kattintson a kosár gombra,
4. nézze át a megrendelését, kattintson megrendelés elküldése gombra,
5. töltse ki az adatait
6. válasszon fizetési és szállítási módot, majd fogadja el az ÁSZF-t, a megrendelése fizetési kötelezettséggel jár rubrikát pipálja ki, végül kattintson, a rendel gombra!
7. Vásárlás véglegesítése RENDEL gomb!


Adatok
Cikkszám:
6003371
Kiegészítő termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!