Vázlatkészlet 72 db. Malatec 19178
Vázlatkészlet 72 db. Malatec 19178
8 800 Ft

Vázlatkészlet 72 db. Malatec 19178

Cikkszám
2828784
Gyártó
Malatec
Garancia
1 hónap
Rendelhető
8 800 Ft
Részletek
Az egész készletet egy elegáns anyagból készült tokba zárjuk. Fekete színe tökéletes nőknek, férfiaknak, lányoknak és fiúknak. A védő gumiszalagoknak köszönhetően minden terméknek megvan a helye, így tárolásuk és szállításuk egyszerű . Ezenkívül egy összecsukható betéttel van ellátva a kiegészítők, például zsírkréták, ceruzák, szén stb. számára. Az egészet cipzárral rögzítik, és egy függővel rendelkezik.
A készletet az idősebbek és a fiatalabbak egyaránt használhatják. A készletet otthoni egyéni használatra ajánljuk, de rajzkurzusokat nyújtó magániskolák, oktatási intézmények, iskolák és óvodák felszereléseként is használható.
A készlet nagyon nagy választékot tartalmaz a vázlatkészítéshez, rajzoláshoz, festéshez stb. szánt elemekből. Különböző puhaságú ceruzák, színes ceruzák, függők és sok más hasznos íróeszköz közül választhatsz munka közben.
A széles választék biztosan hatással lesz minden felhasználó elégedettségére, és lehetővé teszi a hosszú, többszöri használatot. Egy szolid és változatos rajzkészlet számos alkalomra nagyszerű ajándék lesz, és biztosan örömet szerez a megajándékozottnak!

Termékleírásaink és termékneveink gépi fordítóval készültek.







HOGYAN TUDOM MEGRENDELNI A TERMÉKET?

Honlapunkon regisztráció nélkül is tud vásárolni, valamint bankkártyás fizetésre is van lehetősége.

MobileHome webshopban a következőképpen tudja leadni megrendelését:

1. Válassza ki a megrendelni kívánt terméket,
2. helyezze kosárba a terméket,
3. kattintson a kosár gombra,
4. nézze át a megrendelését, kattintson megrendelés elküldése gombra,
5. töltse ki az adatait
6. válasszon fizetési és szállítási módot, majd fogadja el az ÁSZF-t, a megrendelése fizetési kötelezettséggel jár rubrikát pipálja ki, végül kattintson, a rendel gombra!
7. Vásárlás véglegesítése RENDEL gomb!


Adatok
Cikkszám:
2828784
Kiegészítő termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!