Úszó mini csónak rendőrautó - BESTWAY 34153

Cikkszám
2657731
Gyártó
BESTWAY
Garancia
1 hónap
Nem rendelhető
6 200 Ft
Részletek
Riadóztasson, rendőrhajónk hatalmas benyomást kelt ezen a nyáron! Ez az izgalmas újdonságnak számító hajó rendőrautó alakú, és gombnyomásra valósághű szirénahangot ad ki. Az egyszerű telepítéssel, az egyedülálló beépített technológiával és a hosszú élettartamú akkumulátorral a gyerekek nyárról nyárra élvezni fogják a szórakoztató felfújható terméket.
A felfújható rendőrautó rendkívül tartós vinilből készült, így garantálja a gondtalan szórakozást a strandon vagy a kertben. Ezenkívül biztonsági szeleppel is rendelkezik - ez biztosítja, hogy a levegő nem tud kiszökni, ha egyszer már felfújták.
Hihetetlenül könnyű - annak köszönhetően, hogy a felfújható ponton rendkívül könnyű, még a legkisebb gyerekek is játszhatnak vele. Nem kell aggódnia, hogy gyermeke játék közben megsérül. A felfújható játék kellemes tapintású és színes, ami csak ösztönzi a játékot.
A BESTWAY felfújható hajó minden körülmények között kiválóan használható, mivel ellenáll az UV-sugaraknak, a sós víznek, az olajnak vagy akár a benzinnek is. Ez azt jelenti, hogy bárhol játszhatsz vele anélkül, hogy aggódnod kellene a sérülés miatt.

 

SPECIFIKÁCIÓK

szín: kék
anyag: vinil
átmérő: 97x74 cm
súly csomagonként: 0.543kg

 

Termékleírásaink és termékneveink gépi fordítóval készültek.







HOGYAN TUDOM MEGRENDELNI A TERMÉKET?

Honlapunkon regisztráció nélkül is tud vásárolni, valamint bankkártyás fizetésre is van lehetősége.

MobileHome webshopban a következőképpen tudja leadni megrendelését:

1. Válassza ki a megrendelni kívánt terméket,
2. helyezze kosárba a terméket,
3. kattintson a kosár gombra,
4. nézze át a megrendelését, kattintson megrendelés elküldése gombra,
5. töltse ki az adatait
6. válasszon fizetési és szállítási módot, majd fogadja el az ÁSZF-t, a megrendelése fizetési kötelezettséggel jár rubrikát pipálja ki, végül kattintson, a rendel gombra!
7. Vásárlás véglegesítése RENDEL gomb!


Adatok
Cikkszám:
2657731
Kiegészítő termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!