Túra hátizsák fekete Trizand 20534
Túra hátizsák fekete Trizand 20534
9 400 Ft

Túra hátizsák fekete Trizand 20534

Cikkszám
4355205
Gyártó
Trizand
Szín
fekete
Garancia
1 hónap
Azonnal átvehető
9 400 Ft
Részletek



A hátizsák 1 nagy rekeszből áll. Cipzárral rendelkezik, ami megkönnyíti a csomagolást és a kivételt. A rekesz belsejében egy kisebb lapos tépőzáras zseb és 4 külső zseb található. 2 elöl cipzárral és 2 oldalt. Ezenkívül a hátizsákot egy fedéllel is felszerelték, amely megvédi a hátizsákot az esőtől.
A hátizsák hordozórendszerrel rendelkezik, amely a stabil hordozásért felelős. Profilozott és állítható merevítőkből és 2 hevederből áll: mellkaspánt és csípőöv gyorskioldó csatokkal. Ez a praktikus megoldás lehetővé teszi a hátizsák azonnali ledobását. A csípőöv levehető. A PALS hevedereket a hátizsák elején és a vállpántokon használják a MOLLE rendszerben lévő felszerelések rögzítésére.
A hátizsák oldalfalain és elején csatokkal rögzített, állítható pántok vannak - ez a hátizsák összenyomását szolgálja. A hátizsák pántjainak megrövidítése lehetővé teszi a hátizsák ellapítását, például amikor a fő rekesz gyakorlatilag üres, és csak a kisebb zsebek vannak megtöltve. Az állítható hevederek hasznosak lehetnek a szállított felszerelés, például egy karimatrac, hálózsák, sátor stb. rögzítésekor is.
A hát és a merevítők merevítettek és hálóval borítottak, amely átengedi a levegőt. Nagymértékben csillapítja a rezgéseket is - ez különösen fontos a hosszú expedíciók során. A hátizsák tartós anyagból készült, amely ellenáll a szakadásnak és a kopásnak.

szín: fekete
anyag: Oxford 900D/MESH 3D
a hátizsák védőburkolatának vízállósága: IPX1
kapacitás: 25l
méretek: 50x30x22cm
súly: 0.854kg
súly: 0.857kg






Termékleírásaink és termékneveink gépi fordítóval készültek.







HOGYAN TUDOM MEGRENDELNI A TERMÉKET?

Honlapunkon regisztráció nélkül is tud vásárolni, valamint bankkártyás fizetésre is van lehetősége.

MobileHome webshopban a következőképpen tudja leadni megrendelését:

1. Válassza ki a megrendelni kívánt terméket,
2. helyezze kosárba a terméket,
3. kattintson a kosár gombra,
4. nézze át a megrendelését, kattintson megrendelés elküldése gombra,
5. töltse ki az adatait
6. válasszon fizetési és szállítási módot, majd fogadja el az ÁSZF-t, a megrendelése fizetési kötelezettséggel jár rubrikát pipálja ki, végül kattintson, a rendel gombra!
7. Vásárlás véglegesítése RENDEL gomb!


Adatok
transfer:
Utolsó darabok
Cikkszám:
4355205
Kiegészítő termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!