Tartozék kereső készülékhez
KATEGÓRIÁK menu
Plug in & go

*    A tökéletes társ a készülékéhez - A Jabra Revo fokozza az élményt kényelmes funkciókkal és az optimalizált hangzással. Lejátszás vagy szünet, dal léptetés, vagy a telefonhívások fogadása könnyen megy a kábelen levő távvezérlő segítségével ahelyett, hogy keresgélné a telefont. Hallja beszélő partnerét és hallassa magát kiváló hangminőségben.

Masszív hang

*    Mi társultunk DolbyŽ-val, hogy az erőteljes mobil hangzást fokozni tudjuk Dolby Digital Plus technológiával. A Jabra exkluzív Sound App, a Dolby Digital Plus gazdag, teljes spektrumú hangot biztosít, hogy kihozza a készüléből a legjobbat és extra mélységet és dimenziót adjon a zenének.

Végső tartósság

*    Használatra tervezték, a Revo szilárd konstrukcióval épült alumínium és acél törhetetlen, ultra-rugalmas fejpánttal és megerősített, szövetborítású kábellel. Leejtheti, hajlíthatja, a kábelt tesztelték a annak biztosítása érdekében, hogy az maximálisan megfeleljen a kihívásoknak, amiket az élet tartogat.

Kényelem és egyszerű használat

*    Tapasztalja meg a szuper kényelmet amit a Revo párnázott plüss fejpántja és memória hab fülkagylói biztosítanak. A 2 jack csatlakozóval megoszthatjuk a zene vagy film élményét egy barátjával. Az összecsukható kialakítás gyors, helytakarékos tárolást biztosít, így könnyedén bedobhatjuk a táskába és már indulhatunk is.

Exkluzív Jabra Sound App

*    Kap egy továbbfejlesztett zenei élményt a Jabra Sound App-pal - egy zenelejátszót, amely megadja a teljes Dolby Digital Plus hangélményt. Az alkalmazás használatával létrehozhat és végig böngészheti a lejátszási listákat, megoszthatja a zenéit és beállíthatja a grafikus equalizert is, így lejátszhatja a zeneszámokat, mégpedig úgy, ahogy hallani szeretné azokat.
*    3,5 mm-es Jack - Csatlakoztathatóság úgy, hogy a headset is csatlakoztatható egy másik eszközhöz, mint például egy telefon, egy PC vagy egy erősítő.
*    Működik a mobil telefonokkal, WIFI telefonokkal, DECT telefonokkal, csatlakozik a számítógépre, és lehet használni zene stream-hez és hanghívásokhoz.
*    Típus: Dual Mikrofon (Noise Blackout™), a Noise Blackout™ mikrofonok rendelkeznek egy agresszív zajszűrővel, amely megszünteti a zajt a két mikrofon és a Digital Signal Processing (DSP) szoftver segítségével

Kompatibilitás: * Alcate One Touch Pixi 2 * Alcatel 1B (2020) * Alcatel 1S (2020) * Alcatel 1V (2020) * Alcatel 1c (2019) * Alcatel 1s * Alcatel 1v (2019) * Alcatel 1x * Alcatel 1x (2019) * Alcatel 2000 * Alcatel 2001 * Alcatel 2040 * Alcatel 2052 * Alcatel 3 * Alcatel 3 (2019) * Alcatel 3L * Alcatel 3L (2020) * Alcatel 3T 10 * Alcatel 3X (2020) * Alcatel 3c * Alc Bővebben
Termék típus: Fejhallgatók, Fejhallgató
Egyéb jellemző: jack 3.5, Jabra, Fehér

Jabra sztereó mikrofonos fejhallgató - 3,5 mm jack - Jabra Revo - white