Izoxis LED ébresztőóra 19576
Izoxis LED ébresztőóra 19576
7 900 Ft

Izoxis LED ébresztőóra 19576

Cikkszám
4290729
Gyártó
Izoxis
Garancia
1 hónap
Rendelhető
7 900 Ft
Részletek
Óra, ébresztőóra, tükör és projektor! Mindez egy kompakt készülékben. Az ébresztőóra tükör előlappal van felszerelve, amelyen olyan információk jelennek meg, mint az idő. Kompakt méretei és kis súlya lehetővé teszik, hogy utazásra vigye. Tökéletes lesz sátorban alváshoz is, ahol a tükör előlapja lehetővé teszi a gyors smink és frizura elkészítését.
A készülék 5 intenzitásban képes ragyogni. Ez különösen akkor hasznos, ha a hálószobában használjuk az órát, és nem akarjuk, hogy fájjon. Az órán lévő gomb megváltoztatja az intenzitást.
A készüléket USB Type-C kábellel lehet táplálni, majd folyamatos üzemmódban világít. Legyen akkumulátoros, akkumulátoros üzemmódra váltás, a beállításokat megtartom, de nem jelenik meg, bekapcsolva az áramellátást, megjelennek az elmentett beállítások.
Az órába beépített LED projektor, amely 180 fokkal elforgatható, így a mennyezeten vagy a falon is megjelenik az idő. A projektor fényszíne vörös.
MŰSZAKI ADATOK - anyaga: ABS; fekete szín; projektor kijelző színe: piros; óra kijelző színe: fehér; időkijelzési formátum: 12h; háttérvilágítás: LED; törésálló tükör: igen; méretei: 18,5 x 7,5 x 4 cm; súly: 0,144 kg; súly a csomagban: 0,238 kg.

Termékleírásaink és termékneveink gépi fordítóval készültek.







HOGYAN TUDOM MEGRENDELNI A TERMÉKET?

Honlapunkon regisztráció nélkül is tud vásárolni, valamint bankkártyás fizetésre is van lehetősége.

MobileHome webshopban a következőképpen tudja leadni megrendelését:

1. Válassza ki a megrendelni kívánt terméket,
2. helyezze kosárba a terméket,
3. kattintson a kosár gombra,
4. nézze át a megrendelését, kattintson megrendelés elküldése gombra,
5. töltse ki az adatait
6. válasszon fizetési és szállítási módot, majd fogadja el az ÁSZF-t, a megrendelése fizetési kötelezettséggel jár rubrikát pipálja ki, végül kattintson, a rendel gombra!
7. Vásárlás véglegesítése RENDEL gomb!


Adatok
Cikkszám:
4290729
Kiegészítő termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!