Ingyenes parkolás a Szugló utca 54. udvarában.

Fitbit Charge 4 Aktivitásmérő fekete

Cikkszám
569722
Gyártó
Fitbit
Kiegészítő gyártó
Fitbit
Szín
fekete
Garancia
24 hónap
Nem rendelhető
40 690 Ft
Részletek

A Fitbit Charge 4 esetén nincsenek teljesítménykorlátozások. Ez az intelligens vízálló karkötő olyan funkciókkal rendelkezik, amelyek segítenek jobban figyelemmel követni mind az edzéseidet, mind a testedet. Az említett funkciók közé tartozik pl. a GPS, az Active Zone Minutes, valamint az új edzés módok és az alvásmegfigyelés. Ezen kívül Fitbit Pay-t és akár 7 napos üzemidőt is kínál, ami megfelelő komfortot biztosít utazás esetén, valamint még több inspirációt a kitűzött célok eléréséhez. *Érj el többet a beépített GPS, pulzusmérés, Active Zone Minutes funkciók, valamint a Fitbit Charge 4 akár 7 napos üzemideje segítségével.

Érj el magasabb célokat a Fitbit Charge 4 beépített GPS funkciója segítségével.

Érj el magasabb célokat  a Fitbit Charge 4 Active Zone Minutes funkciójával.

 

* Vízállóság 50 méterig; Bekapcsolt GPS mellett akár 5 óra akkumulátor élettartam - más tényezőktől is függhet.

 Beépített GPS

24/7 pulzusszám megfigyelés beállítások

Könnyű, mély és REM alvási fázis

Figyelmeztetés bejövő hívásokra, SMS-ekre és alkalmazások figyelmeztetései *

Akár 7 nap üzemidő**

Active Zone Minutes

 

* Ha a telefon a közelben van

** Akár 5 óra GPS-sel; más tényezők függvénye.

 

Kövesd figyelemmel a tevékenységedet és az eredményeidet

Hozz ki minél többet a tevékenységeidből

Tanuld meg helyesen értelmezni a szívműködésedet

Tanuld meg helyesen értelmezni és javítani az alvásodat

Előrelépés ajánlásokkal, coachinggal és motivációval

 

Új funkciók

1. Az első intelligens Fitbit karkötő GPS-szel közvetlenül a csuklón.

2. Használd a GPS-t futás, túrázás, kerékpározás és egyéb tevékenységekhez. Kövesd a kijelzőn figyelemmel a távolságot.

3. Rögzítsd az aktív zónában töltött perceket és a pulzusszámot, hasznosítsd maximálisan a tevékenységeidet.

4. Az új kinti edzés üzemmód GPS-t használ az evezés, síelés és még számos egyéb sport útvonalának nyomon követéséhez.

5. Kinti edzés után kövesd figyelemmel a menet közben elért eredményeidet a pulzust ábrázoló intenzitástérkép segítségével.

6. Játszd le kedvenc számaidat a Spotify alkalmazásban, és vezéreld azokat közvetlenül a csuklódról.

7. Napközben használj olyan intelligens funkciókat, mint amilyen például a Fitbit Pay - helyezd a csuklódat a terminálra, és fizess vele.

8. Pihenj a napközben a telefonról érkező értesítéseket elnémító Ne zavarj, valamint az értesítéseket éjszakára kikapcsoló Sleep Mode üzemmódokkal.

  

 

1. Rögzítsd a lépéseidet, a távolságot, az elégetett kalóriákat, az emeleteket, az óránkénti tevékenységeket és az aktív zónában töltött percek számát.

2. Kövesd figyelemmel a javulást közvetlenül a csuklódon az áttekinthető napi tevékenységek, hidratáltság, stb. panelen.

3. Az edzés optimalizálása érdekében kövesd figyelemmel a zsírégetést, a csúcsokat vagy a kardiót a pulzusszám-mérés segítségével.

4. A SmartTrack funkciónak köszönhetően automatikusan rögzíti az edzéseket, például a futást, úszást, elliptikus gyakorlatokat és számos egyéb tevékenységet.

5. A Fitbit alkalmazás Cardio Fitness Score funkciója segítségével nyomon követheted a szíved egészségét.

6. Egyszerű hozzáférés az olyan hasznos alkalmazásokhoz, mint az időjárás, az időzítő, a stopperóra, stb.

7. Női egészség értékek rögzítésének lehetősége a Fitbit alkalmazásban a menstruációs ciklus jobb megértése érdekében.

8. Hagyd, hogy motiváljanak a barátokkal fenntartott kapcsolatok, a kihívások és a jelvényszerzési lehetőségek.

9. Hagyd, hogy a karkötő emlékeztessen a szükséges mozgásra, hogy a napod teli legyen különböző tevékenységekkel.

10. Futás üzemmódban a Charge 4 a lehető legjobb statisztikák érdekében automatikusan rögzíti, mikor indulsz és mikor állsz meg.

11. Állíts be csendes ébresztést közvetlenül a csuklón, és ébredj nyugodtan.

12. Kerülj nyugalmi állapotba a pulzusszámodon alapuló, személyre szabott légzési gyakorlatok segítségével.

13. Válaszd ki a saját stílusodnak legjobban megfelelőt a különböző óralapok közül.

14. Elegáns, kényelmes és könnyű viselet egész éjjel és nappal

15. Intelligens és intuitív Corning® Gorilla® Glass 3 érintőképernyő

16. A kijelző fényereje automatikusan alkalmazkodik a környezeti feltételekhez

17. Vezeték nélküli szinkronizálás Android és iOS eszközökkel

18. Válaszd ki a saját stílusodnak legjobban megfelelőt a különböző klasszikus, bőr, szövet vagy sport szíjak közül.

 

 

 

24/7 FOLYAMATOS PULZUSMÉRÉS

A folyamatos 24/7 pulzusmérés, az elégetett kalóriák jobb nyomon követése, az edzések optimalizálása és a személyes egészségügyi trendek beazonosítása elősegíti a jobb egészségi állapotot, és jobb erőnlétet biztosít.

 

PULZUS NYUGALMI ÁLLAPOTBAN

Tartsd a kezeden a Fitbit Charge 4-et egész nap és egész éjjel, kövesd figyelemmel a nyugalmi állapotú pulzusodat, az egész napos szívaktivitást, valamint az egészséged, illetve az általános erőnléted terén elért eredményeidet.

 PULZUSZÓNÁK

A kijelző segítségével szerezz már edzés közben közvetlen és valós idejű áttekintést arról, hogy zsírégető, kardió vagy csúcs zónában mozogsz-e éppen. Ezzel csökkentheted vagy növelheted a cél elérése érdekében tett erőfeszítéseidet.

 

MOZGÁSINTENZITÁS TÉRKÉP - CSAK AZ ALKALMAZÁSBAN

A Fitbit alkalmazás segítségével a kinti edzés után figyelemmel követheted az edzésintenzitás térképet, valamint az egyes pulzuszónákat az útvonal különböző szakaszain.

 

AKTÍV ZÓNA PERCEK

Ez a funkció arra figyelmeztet az aktuális pulzuszónára, és segít figyelemmel követni, hogy elég keményen edzel-e a cél eléréséhez.

Az Active Zone Minutes funkció figyelemmel követi az egyes pulzusszám zónákban eltöltött időt, így nyomon követheted az erőfeszítéseidet. Azt is megtudhatod, hogy teljesíted-e az NHS (Nemzeti Egészségügyi Szolgálat) arra vonatkozó ajánlásait, hogy hetente legalább 150 percet mérsékelten intenzív, vagy 75 percet fokozottan intenzív testmozgással tölts.

 

CÉLOKRA ALAPOZOTT GYAKORLATOK

Válaszd ki a kedvenc edzésmódodat, és állítsd be a céljaidat. A haladását így valós időben, közvetlenül a csuklódon láthatod.

 

BEÉPÍTETT GPS

Használd a beépített GPS-t, és futás, túrázás vagy kerékpározás közben kövesd figyelemmel a Fitbit Charge 4-en a sebességedet, illetve a távolságot. Ezután tekintsd meg az edzés térképet a Fitbit alkalmazásban.VÍZÁLLÓSÁG 50 MÉTERIG

Az 50 méteres vízállóságának köszönhetően a Fitbit Charge 4 automatikusan rögzíti az úszóedzéseket, és zuhanyzóban, medencében is viselhető.

 

LÉGZÉSGYAKORLATOK ÚTMUTATÓ

Élvezd ki a stresszmentes pillanatokat, és használd a pulzusodra alapozott légzésgyakorlat útmutatót.ÉRTESÍTÉSEK ÉS ALKALMAZÁSOK

Maradj kapcsolatban és kapj értesítéseket a bejövő hívásokról, naptári eseményekről vagy az alkalmazásokban zajló eseményekről. Használj olyan hasznos alkalmazásokat, mint az időjárás, az időmérő és a stopper. Ezenkívül gyors válaszokat kaphatsz (kizárólag Android) Akkor érhető el, ha a telefon a közelben van.

 

ALVÁS FÁZISOK ÉS EREDMÉNYEK

A Charge 4 figyelemmel követi az alvás könnyű, mély és REM fázisait, valamint Sleep Score funkciót is kínál a Fitbit alkalmazásban. Így jobban megérted az alvásod minőségét, és még intenzívebben pihenhetsz.

 

HOSSZÚ AKKUMULÁTOR ÜZEMIDŐ

Egy feltöltéssel akár 7 nap, bekapcsolt GPS esetén akár 5 óra üzemidő, így a Fitbit Charge 4-et nem szükséges olyan gyakran töltened. (További tényezők függvénye)

 

SPOTIFY

A Spotify segítségével közvetlenül a csuklódon vezérelheted a zenéket, illetve böngészheted a lejátszási listákat bármikor, amikor a telefon a közelben van. Előfizetés szükséges.FITBIT PAY

Töltsd fel a hitel- vagy bankkártyádat a Fitbit alkalmazás pénztárcájába, és fizess útközben a Charge 4 segítségével. Támogatott bankok a fitbit.com/fitbit-pay/banks oldalon

 

EGÉSZ NAPOS TEVÉKENYSÉG MEGFIGYELÉS

A Fitbit Charge 4 rögzíti az egész napos tevékenységeket, például a lépéseket, távolságokat, emeleteket, aktív perceket és az elégetett kalóriákat. Ez által jobb áttekintés nyersz a napodról és az elért céljaidról.

 NŐI EGÉSZSÉG

A nők mélyrehatóbban ismerhetik meg testüket. A Fitbit Charge 4 a Fitbit alkalmazással közösen lehetővé teszi a menstruációs ciklus rögzítését, a tünetek rögzítését, valamint becsléssel szolgál mind az ovulációs idő, mind a termékeny időszak vonatkozásában.

 

SLEEP MODE ÜZEMMÓD


Ne hagyd, hogy zavarjanak alvás közben, használd a Sleep Mode üzemmódot az értesítések és a kijelző éjszakai kikapcsolásához. Állítsd be a Fitbit alkalmazásban a Sleep Mode ütemezését.

 

NE ZAVARJ ÜZEMMÓD

Használd a Ne zavarj üzemmódot, amikor nem akarsz a nap folyamán értesítéseket kapni a hívásokról, SMS-ekről, illetve az alkalmazásoktól.

 

EMLÉKEZTETÉS MOZGÁSRA

Tartsd magad jó kondiban szórakoztató módon, és a nap folyamán használj mozgásra vonatkozó emlékeztetőket.NAPI ÁTTEKINTÉS

Kövesd figyelemmel az összes tevékenységedet egyetlen helyen a napi áttekintésnek köszönhetően, amelyik megmutatja a megtett lépéseket, az elégetett kalóriákat, az alvást, a pulzusszámot és még sok mást.

 

INTUITÍV ÉRINTŐKÉPERNYŐ


A Fitbit Charge 4 a környezeti feltételekhez igazodó fényerejű nagyméretű érintőképernyőnek köszönhetően a statisztikák könnyű nyomon követését kínálja közvetlen napfényben és az éjszaka folyamán is, egyszóval bármikor.VEZETÉK NÉLKÜLI SZINKRONIZÁLÁS

A Fitbit Charge 4 automatikus szinkronizálást végez az iOS és az Android készülékekkel. A statisztikáidat, trendjeidet és a javuló eredményeket közvetlenül a Fitbit alkalmazásban követheted nyomon.

 

ALKALMAZÁSON BELÜLI EGYSZERŰ ÁTTEKINTÉS


Állítsd be a céljaidat, kövesd figyelemmel az elért eredményeidet, és szerezz komplex áttekintést az egészségedről és az erőnlétedről - a táplálkozástól kezdve a hidratáláson át egészen a testmozgásig és az alvásig - mindezt a Fitbit alkalmazásban.
HOGYAN TUDOM MEGRENDELNI A TERMÉKET?

Honlapunkon regisztráció nélkül is tud vásárolni, valamint bankkártyás fizetésre is van lehetősége.

MobileHome webshopban a következőképpen tudja leadni megrendelését:

1. Válassza ki a megrendelni kívánt terméket,
2. helyezze kosárba a terméket,
3. kattintson a kosár gombra,
4. nézze át a megrendelését, kattintson megrendelés elküldése gombra,
5. töltse ki az adatait
6. válasszon fizetési és szállítási módot, majd fogadja el az ÁSZF-t, a megrendelése fizetési kötelezettséggel jár rubrikát pipálja ki, végül kattintson, a rendel gombra!
7. Vásárlás véglegesítése RENDEL gomb!


Adatok
Cikkszám:
569722
Kiegészítő termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!